If you wanna be it, You got to dream


Soff häng!

Hej bloggis. Hemma själv så myser i soffan, skönt! Socky kändes helt bra när jag red idag, så skönt! Joggade lite försiktigt i skogen bara :) Invigningen var jätte rolig! Massa duktiga uppträdanden osv. Kul att ridhuset äntligen är igång!  Ska ner lite senare och ta in Socky, winston och Zoogin samt marinette och audi då josse å mamma är borta.
 

Svar och godmorgon!

Är inte P mer utbildad än Rossini? ;)
 
Sv, jooo Josse det är han men mindess inte de ;) Så mest utbildade dressyrhästen är uffes glassiga dressyrhäst jag red när jag hade praktik där ;)
 
Godmorgon på er!
Ska åka ner till stallet nu och ta ut hästarna. Ska fixa klart allt i stallet då Elin åkt iväg på meeting så har hand om det nu i helgen :) Sen ska jag rida :D Socky ska bara joggas lite försiktigt nu i helgen så ska jag känna igenom honom lite på banan på måndag. Sen lär jag skynda mig hem då vi ska åka till norrby och vara där vid 1 för då börjar uffes invigning av sitt nya ridhus :)
 
 
 
 
 
Puss hejdåå!

dagens aktiviteter!

Började med att åka upp och fixa i stallet till Adrian och Marinette. Sen red jag ut i skogen på Marinette, Gramanen är en bra sak säger jag bara, haha ;) Nej men tog gramanen och hon var kanon fin!
 
Sen när jag gjort klart där cyklade jag upp till Socky, fixade i stallet innan jag tog in honom och hör på detta, HAN VAR INGET HALT IDAG!!!!!! Åh lycka :'D Hoven såg mycket bättre ut med!! Gick en promenad med honom innan jag borstade honom. Imorgon blir det ridning :D Sen körde jag ut vatten och städa upp lite i stallet innan jag åkte hem :)
 
Så det blir tävling på onsdag, åh lyckan är stor :')
 
Nu ska jag åka ner till stallet och ta in hästarna och borsta bäbis lite :)
 
Puss

Skit frågor ;)

Hur började det: 1. På vilken klubb började du rida?: Jag började rida på Frebroridlekis men var medlem i TIRK :)

2. Vem gjorde dig till den ryttare du är idag?: Alla hästar jag ridit samt alla tränare. 

3. Vilken häst har lärt dig mest?: Ladden, utan tvekan. Han lärde mig rida, innan åkte jag häst ;)

4. När började du tävla högre än klubbtävlingar?: Hm, 12 kanske? 

5. Vilken häst har du mest placeringar med?: Sockyyy

Dressyr: 1. Vem är den mest utbildade häst du ridit?: Hm, Elins förra b-ponny Rossini tror jag.

2. Vilken häst har du din högsta dressyr placering med?: Basun tror jag :)

 3. Vad är det svåraste program du ridit?: Tävlat lr ridit? ;) red iaf upp nå äckligt svårt på Ladden, men tävlat är de LB:1, snaaart LA:1 ;))))

4. Vad tävlar du för klasser?: LC-LA tyyp :)

5. Vad har du tagit för placeringar i år?: 2a placering i högbo LB:1 med Socky.

Hoppning: 1. Vilken häst har du hoppat högsta enkelhindret med, vilken höjd?: Ladden, 130 typ.

2. Vilken häst har du hoppat högsta banan med, vilken höjd?: Ladden, 120 typ

3. Vad tävlar du för klasser?: Typ lc lb.

4. Vad har du tagit för placeringar i år?: Har inte ridit många tävlingar alls i år pga av skadad ponny mm. Så minns inte, men någon har de väl blivit? ;)

5. Vilken klubb föredra du att tävla hos?: Hemma, Högbo, nej jag gillar många klubbars tävlingar!

Häst: 1. Vem är den hetaste hästen du ridit?: Red en vild c-ponny i fredbro som hette Ronja någon gång, crazy häst ;)

2. Vem är den starkaste hästen du ridit?: Gud jag vet inte!

3. Vem är den minsta hästen du ridit?: Birk tror jag.

4. Vem är den största hästen du ridit?: Hm, Cissi hanssons Bagheera, gigantisk ;)

5. Vem är den häst du tog grönakortet på?: Häst?? ;)

6. Vem är den häst du tävlade först i dressyr?: Basun skulle jag tro

7. Vem är den häst du tävlade först i hoppning?: Puzzel, sur liten shettis ;)

8. Vem är den häst du tog din första placering med? Jag vet inte, Marinette kasnke?

9. Vem är den häst du tog din senaste placering med?: Socky

10. Vilka hästar har du tävlat i lag med?: Basun bara

Antingen eller: HästPonny

Dressyr – Hoppning

Utomhus tävling - Inomhus tävling

Satsa för segerFis rida,  Bror på ;)

Vitt schabrak – Personlig färg

Ridstövlar– Chaps

Spilta – Box

Spån – Halm

Räcke – Oxer

Kompisar i hagen – Ensam


fredag?

Haha jag har noll koll på dagarna nu när det är lov, men tror det är fredag idag ;) Åh hoppas verkligen Socky blir bra nu över helgen, vill rida på honom! :( Har satt en gräns att är han inte bra på söndag stryker vi tävlingen. :( Men det spelar ingen roll bara hans hov blir bra!
 
sötis

Mot sängen!

sjukt trött är ja så nu blir de sängen :)a
 
Imorgon ska jag ta hand om min pärla samt rida marinette, :) annars är de chilliiii.
 
godnatt <3

Go kväll!

Just vart nere i stallet och nattat min prins :) Borstade av honom samt tog av bandaget jag tog på imorse, såg allt lite bättre ut! (peppar peppar) Imorse när jag var nere gick vi en promenad :)
 
haha jag dör vilken ful bild xd Liv rädd ponny som tror det bor krokodiler i vatten hindret ;)

GM

god morgon!  Uppe tidigt idag, kalas väder ute så idag blir de shorts, wäääääää älskar sol :D  Nyss ätit frulle och ska trampa ner till stallet nu, ska fixa stallet, kolla hus Sockys fot ser ut och sen göra något med honom därefter :)
 
Jag sitter vid bärbara och har inga bilder på den så får bli en repris ;)
 
 
 

Romantisk kvälls promenad med min käraste <3

Rubriken beskriver min kväll ;) Innan maten var jag och mammi ute på en pw med Aramis, sen när josse kom hem åt vi innan vi cykla ner till stallet. Jag borstade Socky igen innan vi gick en promenad i kvälls solen, snacka mys på hög nivå!!!! Hahah medan han käka lite gräs gjorde jag midsommarkransar till oss, dockruskade han av sin innan vi hann tillbaka och åt upp blommorna på den, men han var sommar- fin en bit iaf :D Sen när vi kom tillbaka fick han massa krya på dig godis innan han fick gå in och nana, mys kväll.se :)
 
Haha så go bild, jag ba eh Socky kan vi chilla lite han ba sa du öka? haha ;)
 
Nu har jag nyss vart ute en sväng med hunden nu blir det duschen. Imorgon ska jag upp till stallet på förmiddagen och sen vid halv 2 kommer susanne och hämtar mig för ska upp och kolla lite på terräng träning hos Irmeli :)
 
Godnatt! <3

<3

 
All I need is you

FML

Socky var fortfarande öm i sin fot, stackars min bubbi <3 Men nu har han fått ett jodopax bandage typ så hoppas det blir bra nu! Syns fortfarande inget alls i skritten, bara att han blir lite ojämn i traven, men ska ner igen ikväll och kolla bandaget samt gå en promenad med honom. När jag var uppe i morse fixade jag stallet, körde ut vatten och borstade honom :)
 
Jäklar vad jag tycker om dig

Filåååt

För dålig uppdatering igår men orkade inte.. Socky skoddes ju i onsdags och har sedan dess kännts lite lite ojämn när jag travat. men absolut inget i skritten och han har vart jätte pigg och kännts fin annars men igår var han öm i höger fram :( Detta är förmodligen endast pga att hovslagaren råkat slå i en söm i hans hovspricka han hade förut som nästan växt ner, men nu gick den upp lite så därför vart han öm :( Men min hovslagar pappa var med ner till stallet igår och drog ut sömmen så nu hopopas jag han ska vara helt bra idag!
 
<3

<3

 
Love you
 
 
 
 
 

Jag är kär i min ponny

Socky och jag var ute o skogen lite över en timme idag, det droppade om oss både efter, fy tusan vilket äckel väder ;) Jag bytte hans täcke efter innan jag tog ut honom så han inte skulle bli kall men var nere nu på kvällen och torkade honom samt bytte hans fleece täcke som han fått då han gick in mot ett lite tjockare ull täcke så han inte ska frysa samt gav honom massa hö, så det går ingen nöd på honom direkt ;) Verkligen älskar vara nere i stallet på kvällarna när det är dåligt väder, få gosa om ponnisen ordentligt och mysa.
 
Nu ska jag kolla klart på Wallander sen dejta kudden, hoppas på bättre väder imorgon!
 
haha han är såååååå söt!

Damp..

Jag får damp på detta äckel väder. Åh hatar regn!!!!!!!!! Vill ha sol och kunna åka och bada, jäkla skit sommar :( Ska iaf åka ner till stallet nu, Socky ska ju skrittas idag så tror det blir en lång promenad i regnet med mig på marken ist, han är så mysig att gå med och sen är jag inte så jätte tagg på att få alla mina saker plask blöta + att jag behöver röra på fettet ;)
 
hahah jag dör så ful bild jag hittade på datan , haha jag satt och brodda Socky och eve tog en bild ;)

Duktig!!

Socky var kalas fin på träningen. Jätte pigg och positiv, min finaste kille! <3 Vi hoppade en bana med bla kombination, trav hoppning och lite linjer.
 
Imorgon ska han få jogga lite lugnt
 
Tisdag: trimma ute med gramanen för att få ihop honom och få honom slappna av lite
Onsdag: Dressyr träning för duktiga Uffe, längar :D
Torsdag: Skritta
Fredag: Vila
Lördag: Ut och springa i skogen utan större krav, bus dagss
Söndag: Dressyr hemma. Ska rida igenom programmen och fin slipa lite
Måndag: Skritta ut
Tisdag:Jogga lite på banan, bara försiktigt med mest lösgörande
Onsdag:Tävling, Söderhamn LB:1 LA:1!!!
 
Såhär ser Sockys dagar inför nästa tävling ut :) Jag joggar alltid honom lite försiktigt dagen innan men har denna gång valt att lägga den ridningen på banan ist för i skogen då han vart så pigg och skuttig ute(hahha han är så söt) och nu vill jag ha honom mjuk och fin på tävlingen då vi inte ska rejjsa runt på hopp banan, så därför provar vi det denna gång och ser om han blir fin:)
 
min fina
 

God morgon!

God morgon på er!
 
Idag ska jag städa lite i mitt rum sen ikväll är det hoppträning :) Sista tirk talang träningen. Tjoho, längtar!
 
 
haha trött ponniii ;)

...

Hatar rubriker ;) Socky var lite över speedad och okoncentrerade idag, men vad gör det om hundra år lixx?? Haha nej men stundvis var han kanon :)Nu har jag nyss duchat och ska snart leta upp nå kläder och fixa mig för ikväll kommer massa människor hem till oss för att äta mat, taggad lr vad? Haha nej men de blir nog najjs.
 
live your dream

Trött tjejjj

Heheh känner mig lite mögglig idag, men sånt är liver ;) Hade iaf galet trevligt igår, love my friendss!! Nu har jag nyss kommit hem. Ska ner till stallet strax men först frukost. Socky ska få jogga en sväng i skogen idag.
 
såhär strosade jag runt igåår, haha känner ni igen mig utan en hjälm nertryckt på huvudet ? ;)
 
 

Glad midsommar alla fina!
 
Om ni vill kan ja slänga upp en outfit bild innan jag åker sen i eftermiddag :)

Trött tjejjj

Uppe tidigt idag igen, uschi ;) Ska trampa ner till stallet nu.  Sockyisen vilar men ska fixa i stallet , borsta honom samt dränka honom i flugmedel så han klara dagen :) Sen ska jag skynda hem och duscha för ska äta lunch hos mormor och sen vid 4 taggar jag iväg till vendel för lite midsommar firande, :D
 
Min biffiga ponny korv <3

Utvärdering

Tänkte skriva lite nogrannare om träningen igår.
 
Vi började med att rida fram och rulla lite på några små stockar, för att få in rytm och positionen över hindrena.
 
Sen hoppade vi två stockar i följd, en vanlig och sen en ganska smal lite tittigare. Sen hoppade vi upp och ner för banken åt båda håll, vi hoppade även en liten grav samtidigt. Efter det hoppade vi en liten slinga igen med ett lite större stock hinder och sen skulle man rida över baknen.
 
Efter det red vi genom vatten hindret, vilket tog lite tid, hehe ;) De flesta av ponnysarna vägrade först med sen gick alla i!! Socky tyckte det var lite läskigt i början men efter lite övertalning skuttade han i , modig eller vad??
Hehe sen skulle vi galoppera ner i den och hoppa ur som i en stutts, haha då försökte Socky hoppa HELA i ett hopp, han lyckades nästan , knäppisen ;) Men andra gången vart det rätt.
 
Sen avslutade vi med att rida en liten "bana" igen. Först banken, sen stock högen, sen en vagn med stockar på och sen avsluta med vattnet. Socky tittade på vagnen en gång men sen hoppade han den extra högt så han inte skulle bli attackerad ;)
 
Annars hoppade han alla hinder helt felfritt! Det är helt otroligt hur min skogs rädda lilla tönt förvandlas när han kommer ut i terrängen, blir värsta tigern!
 
duktig flodponny och glad ryttare!

Bilder del 2

haha vi kan ju ignorera mitt fula face som förstör bilderna och kolla på min grymma ponnis ist!! ;)
 

sötot

pauline
                                                                          

gud vilka fina bilder!!!! DÖÖÖR verkligen över den näst sista hahahaha va söt han var där lillgubben! så söt när han blir rädd och blåser upp sig som en ballong hahah! söthjärtat!!

 

 

Sv, haha jaa, han hade precis vågat sig i vattnet eftet lite peppning och stod typ och skakade i vattnet, haha för när han rörde sig vart det typ små vågor och märken i vattnet och han var jätte rädd, haha men sen galopperade han fint i och ur, Stolt mamma!! :D

 

 


I’m not telling you it is going to be easy , i’m telling you it’s going to be worth it.


Lunch paus!

Hemma på en lunch paus nu innan jag åker ner till stall nmr 2 och 3 ;) Maksime var jätte fin, verkligen kanon!
 
 
Haha här är hela gänget ;) Jag hade ramlat av så vi trycker i oss kakor, snygga lr vad?
 
Foto:Gunnel

Planer!

Imorgon ringer klockan typ 8, blää ;) Ska in till tierp och motionera Gustavs ponny då han var sjuk, gör man inte säg ;) Sen ska jag mocka till Murre, skritta min egen stjärna samt fixa i stallet där :) Gud vad jag är hjälpsam imorgon ;)
 
 
Jag och Speedy igår, fler bilder kmr kanske :D Foto:Gunnel

Bilder del 1

 
 
 
Kmr mer bilder sen!

DUKTIG PONNY!

Socky levererade en så bra träning igen!!! Så stolt över min bebbe!
 
Bilderna är i kameran men imorgon kommer en FET bildbomb :D

Steeeeeek!

Riktigt stek väder ute, LOVE! Var nere i stallet imorse. Mockade samt så fick Socky nya skor :) Nu ska jag sola vidare, sen måste jag putsa stövlarna innan vi åker med, blää ;)

Godnatt!

Just kollat klart på Not another teen movie ,, Dör så rolig ;) Nu ska jag nana, galet trött. Hörs imorgon babes!
 
finaste killen

Ändrade planer!

När jag kom ner och skulle ta in Adrian såg jag att han tappat en framsko.. Så efter lite trix slutade det med att jag red hoppträningen istället på Agnes underbart fina C-ponny Speedy!

Gick kanon, åh så galet mysig ponny. Precis sådan ponny jag gillar att rida. Kvick, lydig, känslig och pigg. Liten dröm ponny är han, vit liten sak som hoppar som en kanon, gått med tidigare ryttare upp till nat, MSVB så ingen tvekan om att han kan hoppa ;)

 Nej men har sån tur som fått låna ponnysar av Agnes när vi inte fått ihop det med hästarn här hemma. Tack Agniiis!!! Älskar att rida olika hästa, även fast vi alla vet vilken som är min favorit( ;)  ) Så är det så roligt och man utvecklas enormt av det, big like! 

Vi hoppade en bana med lite olika saker med, bla. stutts, galopp bommar, 5,5a sen red vi lite olika vägar på ett räcke och en oxer.


Foto: Gunnel

Visst är han söt? :D


Fina ponnyn!

Socky var så jätte fin idag!!! Börja trimma lite trav utan stigbyglar med lite övergångar.

Sen hade jag två upphöjda bommar på en långsida med ca 9 normala galopp språng mella. Mellan de ändrade jag galopp sprången samt gjorde halt, bytte galopp, bytte varv, ja lite allt möjligt :) Han var lydig och jobbade på kanon!

 Sen efter jag ridit klippte jag hans man, borstade honom ordentligt samt putsade alla saker han ska ha imorgon, så vi inte ser skabbiga ut ;)


Imorgon är de dax igen, åh längtar, så kul de ska bli :D Hoppas Socky sköter sig lika bra som sist!


God morgon!

Sov till tio idag, rekord för lovet jaaao ;) Haha, har nyss käkat scones som ja bakade. Ska åka ner till Socky nu sen efter jag är klar där ska jag åka hem och äta innan jag ska åka ner igen för att göra i ordning Adrian (aka Audi ;) ) till josse då hon kom hem sent från jobbet och fick bråttom :)


jag dör så söt han är på denna bild :')


Beach 2012!

Idag har jag cyklat till stallet, fixat klart där, ridit Socky, cyklat hem, cyklat tillbaka, mockat och gjort klart i Josse och mammas stall, cyklat med josse när hon red samt cyklat hem, hur duktig? ;) Sommar formen kommer snart sitta som en smäck, hahah lr inte ;)

Nej men Socky var fin, red ut och myste lite bara då  han jobbad på ganska bra igår :)

Imorgon ska han få trimma lite försiktigt på banan tror jag, terräng på onsdag ju, sen på kvällen ska jag upp till tirk och kolla lite hoppträningar. Sista för året är det, dock ska jag inte rida utan de är mamma och josses tur. men roligt att titta :)


läskigt så jag älskar denna ponny och sport!för världen är du bara någon, men för någon är du hela världen.


And if I die tonight, you still be on my mind

HEJSAN!! :)

Det var helt ok ute så kunde rida på ganska ordetnligt, bra det då Socky var minst sagt pigg ;) Han är jätte pigg varje dag nu för tiden, jätte roligt!

Annars gjorde jag lite nytta i stallet, mockade, fodrade, vek ihop täcken, borstade Zoogin och bytte vatten. Nu har jag nyss vart ute och gått med josse och Aramis och nu blir det duschen. Imorgon händer inget speciellt.


död hund ;)


Mot stallet!

Spenderade förmiddagen i uffes ridhus. Josse hopptränade så var med och kolla :)

Nu har det äntligen slutat regna så mycket så ska hoppa på cykeln och trampa ner till min stjärna. Stallet ska fixas sen blir det skogen. hoppas det inte är så halt så han kan få galoppera på lite, behööövs ;)

Sen ska jag ta in och fixa stallet för kvällen, blir tidig kväll för hästarna då det regnat hela dagen och de nog är lite tagg på att få komma in :)


Sen grattis till bästa Madelene som lyckades vinna båda startena idag med sin caramell, galet så duktig hon är min fru. Stolt! 

Bilden är från henne


Tack!

Statistiken har skjutit i taket senaste dagarna och komentarerna rullar in för fullt, taaaaack, så roligt :)

Nu ska jag tvätta ansiktet innan jag kryper ner i sängen för idag. Imorgon ska stallet fixas ponnyn och ponnyn ridas, basic men ja älskart!


love u bby


Don´t cry because it´s over, smile because it´s happened


hatar regn

Har regnat nästa hela dagen, kul lr vad. usch hatar regn! Socky var iaf kanon fin! Nu ska jag strax byta om och skabba upp mig lite. See u later babeeees!!


bild från balen i brist på annat :)


lördag??

Haha har noll koll på dagarna nu när det är lov, men tror det är lördag idag ;) Idag ska Socky få gå ut i skogen, lite lugnt sådär :) ska fixa stallet med och sen ikväll ska vi till tierp och äta mat hos mina kusiner då charlotta fyllt år, mysigt :)


sovande släkting!


nannanananna

nu kmr dagens händelser för har inge roligare i hjärnan ;)

 Har iaf mockat 4 och en halv boxar, trimmat socky på baanan, fin var han! Red igenom LA:1 an och det kändes bra faktiskt!
vinkat av elin och noblesse som drog iväg på meting över helgen, fixat klart i stallet, putsat grejer, ridit ut på marinette samt städat mitt rum som inte blivit av de andra dagarna ;)

 Nu har jag nyss duschat och är redo för en dejt med min favvo man, john blund<3


Godnatt!
(Och mamma jag vet du läser min blogg när du är på jobbet så kan ju passa på att fråga varför du lämnade din mobil hemma, är du seniiiil?? :)


Godnatt!

Ska sova nu, imorgon ska socky trimmas och marinette ridas :)


godnatt!


LML

Haha nya ordet, LML, love my life haha ;)

 Socky fick vila idag men bortstade och pussade sönder honom. Han var såhär obeskrivligt förbaskat överdrivet söt idag så dog. Min favvo kille, alla kategorier ;) Fixade även klart stallet. Nu ska jag nog sola lite sen städa mitt rum som jag aldrig orkade göra igår, opps ;)
frukost

Just ätit frukost, var ute på en power walk med eve i ca 1 timme innan, duktig tjej ;) Ska snart byta om och trampa ner till stallet.

Sen får vi se vad som händer resten av dagen :)saknar mina kära vänner och klass :(Godnatt!

Socky var tok pigg idag men skötte sig finat. Nu ska jag krypa ner i min säng. Godnatt! <3


sommarlov

Haha fattar inte att det är sommarlov redan, sjukt ;) Idag ska jag ut och skrittta min stjärna ordentligt i skogen. stallet ska även fixas och jag borde städa lite i mitt rum.


gull bild på Socky och Basun!


Träningen!Hehe nu kom mina paint kunskaper fram igen ;) Men vi började hoppa över räckena på långsidan. Mellan de skulle man lägga en liten volt för att väga upp hästen och få den på bakbenen. Det var 5 och 6 galoppsprång mellan så ganska trångt att få in sina volter.

Sen fortsatte vi över oxern som kom lite ur svängen. Där låg det bom före och efter för att få hästen att hoppa upp sig ordentligt. Perfekt för Socky!

Sen var det stuttsen. Vart ju ganska runda språng över oxern så då kom stutts serien ganska snabbt. Den skulle vi bara rida på ordentligt in i den och sen låta hästarna jobba själva.

Sen var det galopp bommarna, de låg så man red över de genom en del av kortsidan. Däär skulle vi få hästarna på bakbenen igen.

Sen hoppade vi oxern och sen räckena tillbaka.

Socky var som sagt hur fin som helst, och det var en jätte rolig övning! :)


Underbara ponnii

Åh Socky var så obeskrivligt fin ikväll på träningen. Hoppade fanatstiskt, lyssnade och kändes pigg och fräsch, Galet så grym han är! Vi hoppade en markabetes bana och fokuset låg på att stärka hästarna samt få de lydiga då den innehöll, stutts, galopp bommar, tre kombination samt en oxer med bom före och efter.


Det går inte att beskriva hur mycket du är för mig hjärtat


Skolan är slut.

Har sommarlov nu, dock känns det inge vidare.. ;) Ingen förstår hur galet jag kommer sakna skit tierp och min underbara klass. Men sånt är livet. Ska snart till mormor och morfar och fika sen ikväll firar jag lovet med hoppträning. Sista träningen för mig, tiden går fort när man har roligt! Annars ska jag återhämta mig från igår, sliiiten.


kul att jag grinade som en åsna hela dagen igår så alla bilder vart SKIT fula.. Mesig brud ;)


<3


Finaste älskade vänner vad jag kommer sakna att inte få träffa er varje dag. Ni är bäst och jag älskar er!


TAGGAR

Idag slutar jag skolan :D:( Typ så jag känner nu, sköööönt med lov, men usch vad jag kommer sakna min klass :(

Var nere i stallet  nyss. Borstade Socky, tog ut de samt mockade. Mamma går en promenad med honom sen idag :)

 Nu har jag duschat och ska dra mig upp och leta fram nå kläder samt fixa mig. Vi hörs imorgon då jag förmodligen inte kommer hinna blogga idag,

puss hoppas eran dag blir lika fin som jag hoppas min blir!my hero


Godmorgon

Helt död idag, haha på onsdag blir det fet sov morgon ;)
Ska strax byta om till ridkläder och åka ner till stallet. Hoppas Socky är lika fin idag som i tisdags! :)


woop snart är det dags för detta att bli använt igen, den 5 juli åker jag till söderhamn och rider LB:1 samt debuterar LA:1, spännande!! :D


Hemma!

Kom hem för ett litet tag sedan. Tirkarna kämpade på fint, dock räckte det inte hela vägen till globen,, tråkigt men de var grymma! :) Fick med mig ett schabrak samt världens sötaste rosetter med mig hem, bild kommer :)

Nu ska jag chilla resten av kvällen, imorgon är det träning kl 10 så måste upp ganska tidigt, så ska lägga mig tidigt så jag inte dör!


finisen <3


Mot strömsholm!!

Ponnyn är borstad och i hagen, boxen mockad, vattnet bytt och fodret fixat. Nu ska jag hoppa in i duschen sen rullar bilen, taggad! :D


Godnatt!

Ska nana nu, klockan ringer halv 5 imorgon.. Gör man inte för djuret sitt??? Hehe.


Grattis till grymma Pauline som tog studenten idag!!! :D


Hahha älskart ;)


fredag

Woop, helg igen! Denna helg är fullsmockad med saker. Imorgon ska jag upp äckligt tidig för att fixa stallet. Halv 8 rullar bilen mot tirk för senare mot strömsholm. Blir där resten av dagen, Tirks elit lag har ju kvalat dit så hoppas det går bra för de för då blir det globen, waaaaaooww :D

Sen söndag har jag tirk talang träning. Ska träna för Johanna Melin, spännande spännande!

 Sen på måndag är det avslutning och bal, jag längtar tills dit samtidigt som jag absolut inte vill sluta, usch vad jag kommer sakna alla.. :( Vi dansade idag på idrotten så nu är jag i form iaf, hahhaa not ;)


andra dagen jag ägde Socky!


Just det!

Skulle ju tränat terräng igår men pga skit regnet vart den fram flyttad till 20 juni ist! Så nu taggar jag om tills dess, längtar! :D


Socky var btw kanon fin idag, bästa ponnyn!


Underbar dag!!

Var ju i bergstäkten med klassen idag, så härligt!! Vi badade i is vattnet(verkligen sjukt kallt) och käka pizza, godis och jordgubbar! Sen gick vi dit och hem så är helt död i fötterna nu.. Men lätt värt de! ;)

 Nu ska jag strax byta om till stall kläder och trampa ner till stallet. Hade ju tänkt att Socky skulle vila idag men han får göra det på lördag ist när vi ska till strömsholm så blir lite trimm i skogen idag :)


Bilden får beskriva min dag, och jag snodde den från malin(frokenfritzon.blogg.se) Hoppas du inte blir arg! (;


Mys kväll in the soffa!!

Rubriken beskriver resten av min kväll! Nyss duschat och ska springa ut och ta in min kanin nu, sen blir det gleee :D 

Imorgon börjar jag 9 i skolan och vi skulle typ gå till bergstäkten, hoppas det blir la fint väder så man kan bada! Sen efter blir det stallet. Socky ska vila tror jag men ska dit och fixa med honom :)


willy, jag och en mygga på min arm :)


duktig tjej!

Bytte tårtan och soffhänget mot en power walk ute i skidspåret. Duktig elr vad??? Vi fick inte ihop nå bra tid så fick skjuta på de :( Men men.  Nu ska jag strax äta mat. Socky var fin och kändes jätte pigg och fräsch idag, bästa!!!


the love of my lifelove you


Dutiiii ponniii :D

Socky var kanon fin på träningen ikväll, min prins!!
Ska dejta kudden nu, helt slut. Lediga imorgon, skönt!! Socky ska skrittas sen ska jag iväg och fira två av mina vänner som fyller/fyllt! :)


så galet underbar du är!


Mys kväll

Var nere och tog in hästarna för ett litet tag sen, bytte täcken och natta de, mys på hög nivå :)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag chilla resten av kvällen. Imorgon börjar min sista vecka i grundskolan, HJÄLP. Ska försöka ta vara på den och umgås med alla så mycket som möjligt, åh vad jag kmr sakna min fina klass.. :(


nej men åh jag dör, hitta en bild på mig å mina brudar från typ 6an. Fina tider de!


Tjohooooo

God morgon bloggen :D Kom hem typ tolv igår men galet trevligt vare!

Idag ska jag försöka städa lite i mitt rum, sen ska stallet fixas och Socky ridas :) Det regnar på men ska försöka dra mig ut i skogen idag, försöka rida på grusvägarna så går det nog fint, idag blire ganska kravlöst pass men han ska få galoppera på ordentligt ist, springa genom kroppen.

 Nej nu är mina scones klara, puss hörs sen!


REGN

Regnet öser fortfarande ner, fy tusan. :( Trimmade Sockys på banan, han var fantastisk galet fin idag, underbara hjärtat! <3 Nu ligger jag i soffan och försöker tina upp, is klump vart jag!


True shit..

20120602-092231.jpg


Kul väder

Regnet öser ner, kul!! Lr?? Men men, lördag iaf ;) Ska strax ner till stallet. Ska mocka sen ska Socky ridas. Inte bestämt än om jag tänkte trimma honom lite på banan elr om han ska få ut och galoppera i skogen.. Kanske blir halt ute,, hm vet inte.. Men det visar sig :) Sen efter blire lite häng med lite goa vänner!


finaste


svar

.....  om Han kan han!:
varför har den olika färg på ögonen???
fin häst :)
Sv, Bara så han ser ut! Visst är han!:)

1 Juni och jag är en isklump...

Rubriken beskriver min dag, jätte kallt ute.. Åh längtar tills det blir varmare igen!

Nyss kommit hem från skolan och fikat. Ska byta om till stallkläder nu och trampa ner till min solstråle :) Ska fixa stallet och sen ska Socky trimmas lite i skogen, ikväll efter maten ska jag till min faster och prova klänningen igen!


du lyser alltid upp min dag, hur mörk den än är!


RSS 2.0