Nutte!

Just räddat min ner snöade bäbis, nu blir det brodds sen ridtur i snöyret!


Full vecka!

Denna vecka är full med massa saker, socky har tränat måndag tisdag, fin ponny<3

idag vräkte snön ner så han fick komma in och käka hö runt 4 sen mockade jag och gick med honom på kvällen innan jag kvällsfodrade :)

imorgon ska han jogga i skogen och fredag står han för då drar jag och bästa klassen till Globen! Ha det så bra alla fina! Puss!


Bästa!

Socky var sååååååå duktig , min fina kille!<3 han hoppade hela banan felfritt och jätte fint, hehe de gick ganska snabbt eftersom han var minst sagt taggad men han hoppade så väl och fint ändå, hjärtat<3

Jag och Agnes vann även första pris för bästa utklädnad, hur kul som helst :D

Haha jag fick även rida med i barnens kadrilj för när jag var uppe och jogga av socky på ute banan trilla en tjej av så fick rida hennes ponny från ridskolan med i den då, haha kunde varken vägarna eller något med de gick ju kalas ändå ;)

Nu på kvällen var vi och hämta hö innan jag tog in socky , han fick back on track lindade ben och massa pussar!

Här är en bild på mig och socky från idag , Pauline skickade den, hahaha tur vi är snygga! ;)


Duktig tjej!

Första hästen riden, sååå duktig va hon!


lååång dag!

Började dagen med att stiga upp och bege mig ut i regnet på min ädle springare!Han fick trimma lite på vägen eftersom skogs vägarna var G R Ö T. Men han gik kanon, min fina gris :)
 
Efter jag ridit honom, putsat och fixat stallet åkte jag hem och laga lunch innan jag åkte till tierp. Gustav är borta över helgen så har hant om maksime både idag och imorgon. Idag var det hoppträning för Linda, kalas kul! Det gick ganska bra med tanke på att jag aldrig hoppat henne så är jag nöjd, så gullig häst!
 
Sen efter allt var klart där åkte jag hem och käka middag innan jag gick och hälsade på mormor och morfar. Nu har jag dejtat soffan ett tag och ska strax gå och sova, ska nog ringa min man först, saknar honom lite faktiskt och känns som jag inte träffat han på hundra år, trotts jag gjorde det igår morse, töntiii ;)
 
Imorgon är det ju iaf julshow och jag och Socky är taggade till tusen!! hahha kmr dö ;) innan det ska jag iaf hinna ta ut hästarna fixa stallet samt rida Maksime, fullt upp vare ja! 
 
HHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA DÖR, jag agnes och katten käkar bullar!!!!!!

24/8-12

 
 
Idag är det exakt 3 månader sedan två av de finaste hästarna på jorden fick somna in. Det gjorde ont då och det gör för tusan exakt lika ont nu.
 
Kommer aldrig glömma er, <3
 
 
 
First Lad <3
 
 
 
Ari <3
 
 
 

Myspys!

Fredagsmys med min fyrbenta älskling! ❤


Mockat och fint!

Fint i boxen nu så nu kan prinsen sova gott! Nu blir det ridning i blåsten! :)


En bild säger mer än tusen ord...

Det kan omöjligt vart meningen att du skulle försvinna såhär tidigt, jag saknar dig vännen.
Finaste finaste Ari </3

Förlåt!

Hehe nu var de dålig uppdatering igen ;) Men har fullt upp och är så trött om kvällarna så orkar inte sitta vid datan!
 
Socky gick iaf kalas på träningen både i mpndags och tisdags, min stjärna! <3 Idag har jag haft studiedag, och har det även imorgon, sååå skönt! Idag gick jag ändå upp ganska tidigt för skulle fixa stallet och sen red jag Audi, tömkörde murre samt promenerade Socky, alla skötte dig super, gull pojkarna! :) Sen åkte jag till gustav och kom hem därfrån ca halv 10. Nu ska jag krypa ner i min säng och sova.
 
Imorgon ska Socky få komma ut i skogen och galoppera ordentligt, blir alltid så dåligt med konditionsträning när det är skola eftersom jag inte hinner hem innan det är kolsvart men imorgon ska han få röra på tjockis magen ordentlig! :)
 
Cedergårdens Irish Socks <3

Dör

Igår var jag och såg sista twilight filmen, åh vill inte det ska vara över haha :( Älskar böckerna och alla filmer, heeeeeeeeeelt otroliga :')
 
Sen sov jag hos gustav där agnes och susanne hämtade mig imorsen, vi åkte till tirk för att pynta lite hinder inför julshowen nästa söndag, jag och agnes är ett lag i maskeradhoppningen, snacka taggad!!!!
 
Kom och kolla klockan tre alla mina läsare, kmr bli grymt!
 
Nu har jag nyss käkat lunch och ska trampa ner till hjärtat mitt. Ikväll efter jag tagit in hästarna blir de nog film mys me mannen och imorgon ska stallet fixas, ponnyyyn ridas och ja lära plugga med, hårt liv, elller inteee ;)
 
min favorit på heeeeela jorden, helt obeskrivligt <3
 

Duktiga hästar

Igår hade vi hoppning i skolan, hoppade en jätte gullig ponny, Cox, ur söt är han! Det gick kanon :) red en ganska enkel och lite hehe tråkig övning men aja.

Sen när jag kom hem åkte jag med stjärnan på hoppträning , det gick också kanon! Vi red för en annan tränare då Linda var borta men hon var bra. Hoppade en bana på ca 1m och socky hoppade fint hela träningen så jag är nöjd!!:D

Bild på lilla Cox, visst e han gulli :)


Måndag morgon och jag är död.

Usch jag hatar måndagar :( åkte iaf till Gustav igår efter jag vart hos mormor, mkt najjjjjjjjjs, hinner inte träffa han alls idag , det är mindre najs :(

Idag är det iaf dressyrträning med stjärnan , något kul att se fram mot! Hoppas han sköter sig :) idag i skolan har vi djur vård så ska sköta massa små söta djur :)

Ha en bra dag!

Bild från förra veckan när jag skötte en sköldpadda!


Första hästen!

Ute på Adrian med mamma och marinette!


TRÖTT

Helt död är jag, men tänkte dra lite snabbt vad jag haft för mig idag!
 
Började dagen med pannkaks frulle tsm med Gustav som sov här, massa mys. Sen direkt när han åkt hem åkte jag till stallet och gav hästarna lunch innan jag mockade och fixa klart allt där. Sen red jag ut på Audi, joggade honom då han håller på och sätts igång från en hagskada som han fick för ett tag sen men han kändes grymt pigg och fin, såååå fin häst! Sen red jag samma sväng på Socky men han gick lite hårdare, han var duuuuktig! Sen putsa jag och gjorde klart i stallet innan ja åkte hem och laga suuuuuuushiiii! Gustav kom och åt och sen kolla vi film resten av kvällen, lördags mys och nu har han nyss åkt hem.
 
Imorgon ska jag upp tidigt , för ska klippa Socky , fixa stallet, rida Audi och Socky innan klockan ett då vi ska äta hos mormor då, ojoj ;) 
 
Godnatt! <3
 
 
åh min finaste <3

Engelska!

Skriver uppsats!!!!


Mot skolan!

Sitter på bussen till tåget nu, idag går jag bara två lektioner så åker hem vid halv 1, hur skönt??? :D socky ska få mysa i skogen idag, det är jätte fruset ute så går nog bara ta det lugnt så ska passa på att rida en mys runda barbacka tror jag :)

Som den seriösa bloggare jag är tog jag innan ja sprang iväg till bussen en mycket charmig(not) dagens outfit bild, så såhär ser jag ut idag ;)


Ponnyn skrittad och redo för sängen! <3


Dööööö

I och med denna bild säger jag godnatt för idag, sovgott!❤


Hej!

Sitter och väntar på tåget nu, usch jätte äckligt väder :( idag är de iaf ridning på lervik i skolan och hoppträning hemma, tjoho! :)

Detta sitter jag och pluggar med, Har visitations prov idag!


Måndag morgon..

Sitter på bussen till skolan, usch hatar börja efter lov :'( ikväll är det iaf dressyrträning så de är kul, hoppas socky är på dressyr humör :)

Ha en bra dag!


Godnatt!

Nu ska jag sova, galet trött! Var nere och tog in hästarna innan Gustav kom, och han åkte nyss hem, jag har världens bästa killar helt klart! Imorgon blir det lugn dag och ladda upp inför skola På måndag igen..

Godnatt❤

( hehe puddingar )


Fullt upp!

Har haft massa roligt senaste dagarna så inte hunnit bloggat men nu är det dags :)

i torsdags var jag in till stan med mamma och eve. Vi käka sushi och shoppade, fick med mig en typ blus , byxor skor och jacka hem, mycket nöjd!

Igår var jag nere i stallet på morgonen och red och så och sen åkte jag och några kompisar in till Gävle för att bowla, äta mat och avsluta med att gå på bio, vi såg paranormal activity 4, eller aa de såg, jag blundade mest hela filmen, så vidrig ;) sov hos Gustav sen med och tog nio bussen hem imorse.

Nu är jag i stallet och ska vara här mååååånga timmar! Ska rida och putsa på socky, typ klippa manen och så. sen ska jag putsa grejer, mocka och fixa stallet och sen ska jag och eve kratta och mocka hagarna , så himla mysigt, jag skulle kunna flytta in hos socky :')

Ha det så bra!


Frukost mys!


RSS 2.0