:D

ÄNTLIGEN HAR VI EN DATA SOM LEVER!!!!! heeheheh, SOcky fick en promenad idag, MYS, Zoogin fick vila då underlaget sög. hej sten hård mark hej. Nu blire duschen, Puss på er och ta de lugnt ikväll! ;)


 hehe söt nöt


Tack

Gott nytt år hjärtisar!!!!

tack för detta blogg år, nästa gång vi ses är det 2012 , och jag är galet tagg!


Hej (:::

Spenderade hela dagen i stallet idag.

örjade med att ta ut alla hästarna imorse samt mockaoch fixa i stallet. Sen skrittade jag Marinette, sen fick Zoogin jogga en sväng innan Pauline och Eva kom och hälsade på! Vi var ute på en prooomenaad i typ 1 h samt pussa massa på guld ponnyn!

 Sen åkte jag hem och åt mat innan jag åkte ner och nattade hästarna.

 Imorgon blir det stallet tidigt på morgonen och ska rida en ponny då sen blir det stan och nyårs klännings köp(förhoppningsvis) sen blir det nog ponny nummer 2 på kvällen (:

 På fredag ska jag och mamma packa in båda i transporten och bege oss till ett ridhus. Lite ev bom trimm ligger på schemat men vi får se :) nej nu ska ja rulla vidare, puss på er!


hahha en vacker pingvin bild från mormors och morfars data ;)


!

slänger in ett panik inlägg då 20.00 börjar teen mom vilket jhag inte kan missa!!!:O Hehhee hästarna lever och mår kalas. kvällen spenderades i ett ridhus med tränar Lindas 2 fina hästar. Snart lever nog min data igen, håll ut!!!!!! puss


God jul!

Ponnysarna fick en jul promenad idag och nu blir det jul mys med familjiii.


God jul gullisar!DAMP

Taget från ridsport:

Ha koll på logotypen 2012

23 december 2011

Tävling Redan köpt tävlingsutrustning inför 2012? I så fall är det bäst att du kollar att den klarar de nya TR-bestämmelserna.

 

I nya TR för 2012 finns en rad olika bestämmelser för ryttarens kläder och hästens utrustning under tävling.

Bland annat får ett klädesplaggs logotype inte förekomma mer än en gång och inte vara större en tre kvadratcentimeter, alltså 3x1 centimeter. Samma sak gäller för hästens utrustning som voljlock och benskydd. På täcken får det inte finnas några märken överhuvudtaget.

Bestämmelserna gäller hela tävlingsområdet från och med 1 januari 2012.

För ryttare och kuskar som har särskilda sponsoravtal gäller andra bestämmelser. Till exempel får det vara ett märke som är 10x20 centimeter stort på varje sida av vojlocken.JAG TROR JAG FÅR SPADER!!!! jÄVLA SKIT RIDSPORT KAN JU GRÄVA NER SIG I GRAVEN FÖR SÅ FAN HELLER ATT JAG TÄNKER SLÄNGA ALLA MINA GREJER MED MÄRKEN PÅ, VILKET ÄR TYP ALLA. ALDRIG!!! GLÖM OCH DRÖM ATT JA FÖLJER DETTA NÄSTA ÅR, HAR INTE ENS ETT PAR SKYDD UTAN MÄRKE..

JA, JAG ÄR LITE ARG...


Cedergårdens Irish SocksI will never let you fall

I'll stand up with you forever

I'll be there for you through it all

Even if saving you sends me to heaven
<3Dagen

Idag fick Zoogin en väl förtjänt vilo dag, Socky skrittade ut sen jul städade jag lite i stallet,. Mysigt :):):):) Heheh ska snart ner och ta in dom ta på pyjamas och pussa dom gonatt.

men vi hörs imorgon om inte,

GOD JUL BÄSTA BLOGG LÄSARE!!!  <3


<3


<3

Har chansen att ha världens bästa bästa vän, hon är helt klart grymmaste bruden på denna jord. 

Jag älskar dig <3


 mormos data har inga bilder. får damp snart av att vara data lös..


Hellu

Hej bloggis (: Idag har jag borstat Socki , fixat stallet och ridit zoogin. Var även hem till Farfar och gav honom hans julklapp på eftermiddagen. Zoogin skötte sig bra när jag red och Socky var mysig som alltid, go hjärtan <3

Ska snart springa hem och äta mat sen blir det tv häng innan ja brummar till stallet för att natta stjärnorna. Hejdåå<3


älskardiii<3


Still alive!!!

Hästarna går kanon , vi har lov och det ligger snö på marken. LIVET RULLAR! Ända problemet är att datnan är död. DÖR SNART :"/((((

Hhehehe tänkte bara meddela att jag inte ramlat av eller halkat och dött utan är fullt levande :)

 Sista träningen var igår så nu har socky sitt mini jul lov, han ska få skritta och vila lite i en vecka, sen är det nog ;) Hehehe nu måste jag springa hem och äta. Puss


BAJS VÄDER

Vädret suger, men jag mår helt ok ändåå ;)

 HEhe, imrose var det markarbetes träning med mr socky, gick fint!! Zoogins ben har blivit tjockt och varmt så han har fått vilat och promenerat, lille :(

 Idag på eftermiddagen var vi inne i valbo och köpte de sista julklapparna, awesome! äntligen klaart (: Heheheheh speciellt en utav de är jätte fin, men kan inte avslöja då jag vet att personen läser min blogg, lallalal ;) Vänta å se!!

 Hehhe, nu ska jag kila hem igen, (mormos dataaa räddar mitt liv) Men hörs sen bitches ,,hhehhehehihih puss!


goa släkt ((((((:

Anonym om RIP:
Nej du din sabla gädda, här blir det inga byten :)

Sv, JOOOO!
15 December, 21:33  
Anonym om Opssiii:
Hahah du skulle ha haft praktik med mig & sorterat julkort istället!!!


Sv, nej du charliii, jag vill inte bli postis per;)

RIP

Igår dog vår data. Sorgen är stor!!! Snodde mormors nu en stund,, tuuuur för miG!!

Praktiken rullar på fint! Fick dock min fot mosad 2 gånger igår, sabla djur.

 Heheh,
 idag hade Lill Zoogi dragit sönder sitt stall täcke ute i hagen samt repat upp ett stort äckligt sår på benet, nutte :(
Men tvättade det och pussa på honom så nu mår han nog bättre (: Socky vilar idag men borstade honom och så, som alltid (((:

Imorgon är det sista praktis dagen, vilket suger hårt , känner inte alls för att sluta skolan och sno Josses jobb, absolut inte!!!!!! Byt med mig snälla J!!!? 

Hihi nu ska jag sluta skriva meningslösa inlägg och gå hem och duscha. Behövligt måste ja erkänna.Puss goisar!!


passande ful bild,, Jag och min chill groda samt mormor å moorfar!


Opssiii

Ojsi, lite dålig uppdaterin sådär??? ;)

 Men har iaf praktik denna vecka! Är hos uffe med Josse , feting mys ! Har fixat i stallet, in och ut släpp samt ridit, kan de bli bättre??? Tror inte de vaaa.

Nu ska jag snart muttra ner till mina små ponnysar , hehe de känns lagom bäbis efter en hel dag med typ inte en häst under 170.
Idag lindade jag ben på en häst som var typ 183 cm, lite lagom sådärrr ((((: Hihi nej men nu taggar ja vidare.

 PUSS


Mys dag!

Världens mys dag idag!! Börja med att åka ner till stallet ganska tidigt.

Dressyr träning stod på schemat dock vart den inställ pga att det var uselt underlag på banan.. Tråkigt, men jag och Sockis passa på att ta en ordentlig tur i skogen i dags ljuset istället! Vart ganska mycket styltor men han skötte sig bra nutten :)

 Zoogin fick stå eftersom det var så dåligt underlag, sen fixa jag klart stallet innan jag åkte hem, duschade sen åkte ja till Madde! Massa skratt och mys hos henne, som alltid!! Gullsan ((((((: 

N blir det chill resten av kvällen, hur skönt??? Hehe, imorgon tror jag hästarna ska få gå ut ordentlit igen, bäst att passa på när man antligen har lite ljus att rida i :)


bffs!


......

Det är snor halt ute och bajs amanda vann istället för Robin..... Men annars rullar livet på((((((((: Nu blire sängen,, vi hörs imorgon!!

Puhhhhhh

Jag är död. Denna vecka har vart en PLÅGA i skolan!!!  Men igår lämnade jag in min siste uppgift och imrgon skriver jag klart mitt sista prov denna termin. HUR SKÖNT???

 Hehe, idag vilade bästa men borstade och pussa på honom, like alwaaays.

Zoogin fick ut och busa i den iskalla vinter kvällen och han var minst sagt lycklig! Ny klippt ponny som stått tre dagar och sen lägg på typ 9 minus på det, Galet!! ;)  Men vi gillarT!

 Nu blir det dusch sen ska jag sova!!! Har inte hunnit umgår tillräckligt med min säng på senaste tiden...:( Men nu e de dags ;) Peace!


Heheh

Fan vad jag uppdaterar men idag är det ingen vanlig dag för idag är det,,, Morfars födelsedag!!! Grattis morfis!! :D


what dosen´t kill us just makes us stronger.

Jag och Socky har genomgått en fet svacka i hoppningen denna höst. Det funkade verkligen inte.

 Och nu kan jag se att efter våran krasch på framhoppningen den tävlingen han rymmde, det var då allt började. Jag vart osäker eftersom jag vekligen inte ville att det skulle hända igen då det var den värsta upplevelsen ever, vilket ledde till att Socky vart osäker och sen gick det bara runt så.

 Jag kände press på att prestera då han alltid hoppat så bra vilket endast ledde till sämre resultat. Jag ville så gärna lyckas och kände mer än tusen gånger att jag förstört denna fina ponny. Men så efter den där hemska träningen när jag ramla av och inget funka har allt helt plötsligt släppt!

NU kan jag med handen på hjärtat säga att jag litar på min ponny till 200 % och känner att han litar på mig. Han har genom denna motgång blivit min bästa bästa vän och nu är vi äntligen ett team. Han lyssnar på mig hela tiden och det är en sån känsla att sitta på honom. Jag har alltid älskat den här ponnyn men om jag innan sagt att jag gjort det är det inget mot vad jag gör nu. Jag gör allt för honom!

Och jag är så tacksam för alla som alltid stöttat mig och kommit med tips, mamma, som alltid kommer med rätt ord och som sldrig skulle bli besviken på mig när jag misslyckas utan alltid säger, nästa gång tar ni dom!

Pauline, som är världens bästa föredetta ägare man kan tänka sig till sin häst! Hon blir alltid så glad när vi lyckas, och kommer alltid med bästa tipsen!

Madelene, bästaste vännen, kan alltid prata med henne, alltid!


What dosen´t kill us makes us stronger, and now we are stronger than ever.


Ajj....

Hehe sitter med extrem smärta i benet, armen, ryggen, nacken, huvet samt magen.
hehe hopptränade igår och det gick extremt bäst förutom att jag flög in i väggen... ;)

Vi skulle rida genom en stutts med 5 hinder sen 2 galopp språng fram till en oxer,,,,,, utan att hålla i tyglarna.

 Vi gjorde det och Socky var jätte duktig! Men sen när oxern vart lite högre hoppade han lite till vänster och då lag Linda upp en bom på hindret för att få honom rakare. Så fick jag komma igen. Socky hoppade hur stort som hellst så när vi landade hamnade jag på sidan och då vart min nudii jätte rädd och for iväg i världens fart, jag hängde mig fast hela vägen till hörnet kom och Socki svängde, då klara ja inge mer ;)

 Så jag flög med världens fart rakt in i väggen. Mindre skönt kan jag säga. Tappade luften och slog mig ganska mycket, men efter jag återhämtat mig hoppade jag upp igen och red klart träningen och vi förtsatte lika bra som innan kraschen, Så det var en perfekt träning förutom kraschen, men inte helt fel att flyga av på grund av att ponnyn hoppar så extremt, faktiskt ;)

Hehe men känner mig rejält mörbultad idag, men men smällar man får ta som ryttare.
nu ska jag ner till stallet och gå en promenad med mina små pluttar :) Tar med båda på samma gång så jag inte behöver gå dubbla gånger då mitt ben lider av kramp ;)


Bäst


svaaaar

Pauline om nöjd tjej:
Åhh vad glad jag blir att det gick bra, de förtjänade ni två :) idag saknar jag firren helt sjukt mycket! Skulle göra allt för att få lukta och pussa på han nu! Hihi! Kram


Sv, taack! Hhihi du får komma förbi snart!! kramar :)


nöjd tjej

Oerhört stolt över min fina idag! Han hoppade jätte bra och titta inte på något trotts att det inte fanns ett normalt hinder på banan!

 det vart ett litet komunikations fel på ett extremt smalt plank ur en sväng men sen så rulla banan på jätte bra! Hehe red galet fort ;)

 Men jag och Agnes vann iaf pris för bästa utklädnad!

Så vi fick rejsa äre varv till Sockys stora lycka ;)

 Har lite bilder på telefonen, men llägger upp de senare :)


Godnatt

Nu ska jag dejta kudden. Helt död... Men vi hörs imrogon! Sweet dreams!

Ful mupp :)


Hej!

Hej örrniii(((:

Hemma efter en hård dag i stallet ;) Hehe, var nere tidigt imorse och tog ut hästarna, sen fixa ja stallet och så innan ja skritta socky, var ute typ 40 min. Mys men kallt. Sen Var de dressyr träning med Zoogin, han var riktigt fin:) 

Igår trimmades båda lite på banan, de kändes bra med båda faktiskt :)

Imorgon ska Zoogin få chilla och Socky ska ju hoppa maskerad hoppningen!!! TAGGA! 

Hehehikväll blir det chill hos kusinerna. Puss hörs imorgon med resultat och ev bilder! Hoppas vi ses klockan 3 på tirk imorgon!

 hihi sötaste Laddis får stå för bilden idag !


RSS 2.0