Uppdatering!

Hej på er, allt bra? :) Mig är det kanon med, laddar inför sista veckan innan påsklovet, hur skönt???
 
Dock med nationella och skit med strunt samma! Tävlingen igår gick grymt, Var till tirk och hoppade en LC med min superstar. Han kändes så himla fin, hoppade jätte bra och allt bara stämde, Dock fick vi ett litet pet på näst sista i grunden men annars hoppa han felfritt, åh så nöjd med min fina ponny korv! :')
 
idag på praktiken fixade jag i stallet, gjorde i ordning hästar samt red Congerino, kalas kul! Sen när jag kom hem skritta jag Socky, fixa stallet och tog in hästarna :) 
 
bild på Världens finaste från igår <3
 
 
Jag och Conge myste på i solen idag!
 
 
 
 
Godnatt :)

Rutiner och fodring

Något vi jobbat mkt med i skolan är hur viktigt det är med rutiner och bra foder, så tänkte berätta lite om hur det ser ut i stallet Socky står i.
 
Mellan ca 05.00-07.00 Utsläpp, Socky och Countezz delar på 6kg hö i hagen.
 
Ca 11.00-12.00 Förmiddags hö, De delar på 4kg.
 
Ca 15.00-16.00 Eftermiddags hö, 4kg att dela på här med!
 
Ca 18.00-19.30 insläpp, då får Socky 2kg hö, 3dl lusern, 5dl havre, 4dl betfor och 1dl mineraler.
 
21.00-22.00 Natthö, 2kg, då släcks och stängs stallet för dagen :)
 
Det här rutinerna tkr jag fungerar kanon och de passar bra för hur vi delar på stallarbetet :)
 
kärlek <3

Dött

Hahah här var det dött, jäklar va länge sedan det var!  Men mitt liv är alldeles för fullt och grymt för tid med en gammal data! ;)
 
Så vad har nu hänt sedan sist... Skolan går fint, dock är vi inne i en damp period med massa inlämningar och prov hit och dit. Allt är fint med hästarna också! Socky trimmas på inför söndag då vi ska till tirk och hoppa en LC, taggade till tusen då han går så bra just nu! Dock suger underlaget så har blivit många vändor till ridhuset men jag hoppas våren kommer SNART. Idag fick han laser och vilade men imorgon ska jag tömköra honom lite i ridhuset :)
 
 
 
Jag har även åkt på några hoppträningar med goa Countezz och satan vad hon hoppar... Hon tkr det är så sjukligt kul och bara hon ser ett hinder drar hon i högsta växeln, med mig farandes efter ;) 
 
Annars har nog inget speciellt hänt.. Just nu sitter jag vid datan och försöker skriva klart ett tal inför nationella i svenska samtidigt som jag pluggar matte inför matteprovet imorgon, hejaaaaa! Innan var jag nere och pussa på min älskade prins och tog in och nattade hästarna. Senare ikväll kommer min favvo och sover här, myspys <3
 
 
hahahah känner ni får massa fina instagram bilder just nu.... ;) Johannakolm heter jag dääär! Nej nu ska jag studera vidare, puss!

RSS 2.0