Ni anar inte så bäst ponnyn var igår på träningen. Hjärtat<3

Idag fick han en skritt tur på ca 40 min, red även utan vantar, hur skönt????

Imrgon ska han få vila då jag ska på övningskörarkurs hehe, men ska dit och pussa på honom och fixa stalle så klaart :)

 Nej nu ska ja skriva engelska skit innan jag dejtar kudden. Puss


jag♥dig


död tjej

Helt slut. Uschaa, klubbisen gick iaf bra igår! Socky var jätte spänd i första klassen men var felri sen i andra hade jag 8 fel men då kändes det mkt bättre och han lyfte fint på fötterna!

Idag skrittade jag ut i ca 40 min , jobbade ordenligt med mkt skänkelvikningar, öppna, sluta och sånt, han var SÅ fin, gullhjärtat<3 Nu ska jag borsta tänderna innan jag kryper ned i sängen.

 Imrgon är de träning som står på schemat!


Puss Godnatt fina bloggläsare <3


åhhhh saknar sommaren..


lunch paus

Hemma på en lunch paus nu! Maksime skötte sig kanon idag igen :)

 Det är riktigt rusk väder nu så sitter och tinar lite men ska strax åka ned till Socky.

HEJDÅÅÅÅÅ


TUFFA


mot stallet

Ska borsta tänderna och dra på mig ridbyxorna sen blir de iväg till tierp. Maksime ska trimmas lite i ridhuset.

Socky ska ridas sen efter han med :) Blir nog en sväng i skogen med gramanen så jag får lite kontroll då jag ska iväg på en pay and jump imorgon!

Peace


Svar

Anonym om shoppande loppa:
hur mke kosta allt tsmns ? ;D
Sv, Haha ja du, alltför mkt! Nej men byxorna fick jag av mormor i julklapp, men de hade inte funnits innennär hon var där så de betalade hon, schabraket käpte jag på ett presentkort jag hade där och tränset men tyglarna vart typ 400 men fick 100 kr rabatt så betalade typ endas lite över 300 för allt :D

shoppande loppa


protector dressyr schabrak

blå JW byxor

svart remont träns och ett par tyglar

Har klickat hem detta pannband och ska ha det på tränset jag köpte idag, kmr bli kalas fint:D


tjenareeee

Kom hem för ett litet tag sedan. På vägen hem från ryttarstugan fick vår kära underbara bil fnatt och sluta fungera. KUL. Fick sitta och vänta i typ 45 min på pappa som fick ta andra bilden hemifrån och komma å sparka igång skrället!Men tillslut kom vi hem iaf ;)

 Nu har jag nyss tjockat pizza , massa naajs.

 Annars var hästarna duktiga och jag hitta massa fint :D Bilder kmr..



Morgondagensplaner

Imorgon ska Socky få en välförtjänt vilodag. Han har kämpat på hårt hela denna veckan så det förtjänar han lillen :) Men ska självklart borsta och pussa på honom!

Jag ska rida Maksime imorgon och även på lördag då Gustav skulle bort. mys. Blir nog även en tripp till ryttis imrgon, jejji!!


Hehe charmig bild på hårding gänget ;) Haha spana in Sockys öron, haha lilla draken ;)



no words in the world can describe my feelings for you ♥


1 av 2

Spenderade förmiddagen i ridhuset med mitt lilla djur. Gick helt ok :) Första 30 minuterna var han träig och ojobbade men efter lite slit lossna de och i slutet kändes de som de ska göra igen.

JAG VILL HA ETT RIDHUS!!!
hehe, sen när vi kom hem igen gav jag och mamma hästarna lunch sen fixa ja klart de sista i stallet och putsa grejerna som hade vart i ridhuset och nu har jag nyss käkat lunch.

 Vid tre kommer josse hem från jobbet och då ska vi ner och rida en sväng. Mamma har vart sjuk så ska rida marinette åt henne. hehe tror även jag ska tvinga Josse att bta, måste ju prova vår nya racer häst, eller? ;)

Peace!


jaja


saker


från cubus


dör så fin socky kmr va i detta!! Sen tsm med knoppar och ett silvrigt swarowski pannband. Jummaa :D


Avslutar dagen med en riktig stekat bild på en skabbig filur.

Godnatt bästa kompisar :)


Go kväll på er

Just vart ute och gått med Aramis, Det var mörkt och halt, men mys ändåå.

 Idag var Socky helt knäpp Igen, haha! Jag tror inte ens han märkte att jag satt däruppe och försökte rida.. Dummerjöns.. Hehe tur han är söt! Nej men han skena mest på i full fart och spana på stenar och träd medan jag hjälplöst drog i tyglarna, utan resultat.

 Jag är i ENORMT behov av ett besök i ridhuset nu känner jag då underlaget på banan är sämst.:( Måste tvinga någon sjkutsa mig snart. :)

Nu ska jag plugga matte tills jag dör. Puss


svar

pauline om Dött här:
låter som han har kommit in i sin årliga period varje gång de är påväg att bli vår..... ;) haha gäller att hålla hårt i sadeln då! Sötpojken!!!!

Sv, Haha ungefär!! Klamrar mig fast ;)

Dött här

Hehe god morgon la blogga :)

Gårdagen spenderades i soffan, var sjuk. Hur kul? Inte så jätte.. Men idag mår ja iaf kalas igen :D Eller kanske inte kalas men nästan.

 Socky fick iaf springa lite på linan igår då jag inte orkade rida men ville ändå att han skulle få röra på sig. Haha han var helt vild! Bockade flera gånger, vilket han verkligen inte brukar, Knas ponny ;)

idag ska jag iaf pallra mig ut på en sväng i skogen :) finns inge bättre medicin än att rida en svääng. Nej nu ska jag borsta tänderna innan jag rullar ner till stallet.

Puss

(bild på grejerna jag köpte kmr inom kort!)


hej (:

Go kväll bloggen :) Helt slut efter min över aktiva dag ;) Haha!

Var iaf nere i stallet imorse. Mockade och fixa i stallet sen red jag ut barbacka i solskenet i ca 50 min på Socky. Hur mysigt?? Han var iaf jätte pigg och glad och skötte sig kalas.

Eter de cyklade jag hem käka lunch sen var de dags för pulka åkning. HUR KUL SOM HELST!! Haha, vart lite blött bara då jag bara hde mjukis byxor men de var de värt. Sen vandrade vi hem de två km det är till pulka backen igen och kolla lite film och tinade oss. Sen åkte kåmpisarna hem och ja åkte då med mamma till tirk och kolla dressyr träning.

 Nu har jag nyss chillat lite vid tvn och ska nu gå och måla mina naglar innan jag lägger mig i sängen och sover.

Imorgon händer inget spec så ska bara ta hant om hästanra, plugga och dega. Skööönt.



Peace




mysig höst bild får avrunda dagen :)


Hemskt.

Jag läser Johanna Grants blogg, Johannagrant.se, så himla stark och duktig tjej! Hennes otroligt fina ponny Chaboukie var de tvungen att ta bort förra året pga att han skadade sig, och jag börjar allvarligt talat grina varje gång jag ser bilder på honom på hennes blogg.

Jag kan inte tänka mig hur det skulle kännas att förlora sin ponny, skulle DÖ om någon hände Socky.


Om inte olyckan hade hänt är jag hundra procent säker på att detta hade vart ett utav sveriges bästa ponny ekipage, men allt händer väl med en mening, Right?



skulle dö utan dig


ops

Glömde, bilder på grejerna kmr så fort som möjligt imorgon :)


ops

Glömde, bilder på grejerna kmr så fort som möjligt imorgon :)


ops

Glömde, bilder på grejerna kmr så fort som möjligt imorgon :)


trött tjej

Sitter som en död fisk. Klarar inte gå upp tidigt.. ;) hehe, ska strax borsta tänderna innan jag dyker ned i min säng. saknar honom så<3

 Ska upp tidigt imorgon med och fixa stallet och rida ponnysanra för vid 1kmr några av mina fullt normala vänner då vi har fått för oss den fina ideen att åka pulka. kmr säkert sluta bra,,, eller??? ;)

Hehe, men Socky ska iaf få ta det lite lugnt imorgon då han gått ganska hårt, zoogin får vi se (: Socky har gått in i någon över pigg period just nu, rider hårt varje dag men ändå är han alldeles galen, knäppisen ;)

 Bäst är han <3




BÄSTA


Godnatt!<3


hemma igen

Kom nyss hem från valbo igen. Var uppe tidigt imorse så hann rida båda ponnysarna samt fixa klart allt i stallet :) Ska ner ikväll och ta in de senare.

 Köpte iaf lite kläder, ett bett samt ett schabrak och luva från lamicell. Kalas fint vareee :) nu ska jag göra något åt mitt liv.

Vill ni ha bild på grejerna??


Godnatt!

Ska lägga mig i sängen nu och läsa lite i min kära bok, nörd host, sen blire dejta john blund :)

Klockan ringer allt för tidigt imorgon men ska upp och fixa stallet på morgonen samt rida då jag och sisters ska åka till valbo en sväng sedan. det blir mysii ((: bajs ryttarstugan hade stäng imorgon men ska dit senare i vecka ist. Nej nu ska jag dra mig vidare-

 Puss bloggen


dog lite.... Finn ett fel!!


true......




Sport lov <33333


Rubriken får tala för sig själv om mina känslor till lovet.

Hhee, var ute och galopperade min racer ponny i snön i mörka skogen igår, haha liv rädd var han ;) Men när det inte var skog var han av slappnad pch fin :) Idag blir det lite trimm på vägarna då han förmodligen fick lite träningsvärk igår av all snö. Zoogin ska ridas han med.

Puss hejs


dör så jäkla bäst du är bby

Socky var SÅ fin på träningen ikväll!!!!!!!!!!!! Vi har haft en ganska lång svacka nyligen, eftersom jag bytt tränare och så och hon har krävt mer av både mig och honom så vi båda har fått jobbat otroligt hårt men ikväll släppte det och allt satt! Hoppade en bana med stutts, 2 och 3 kombination på ca lc-lb höjd. Han  är för bäst min lilla plutt :')

nu ska jag hoppa in i duschen innan jag gräver ner mig i soffan med fika, engelska boken samt 90210. Underbart ((: Puss


Hemma :)

Hemma från skolan nu. Sitter och taggar träning med lite chips , tjock tjej ((: Nu ska jag byta om innan bilen rullar ner till stallet. Peace


<3

Glad alla <3an dag bloggen!!!! Har nyss ätit frulle och nu ska jag byta om innan jag spinger till bussen, skola idag men kan inte påstå jag mår så jäkla mycket bättre.. ;) hehe., träning ikväll med bästa är det också :)  Nej nu ska jag dra vidare. Pusssaaaa


Duktig!

Beställt tid för övnings körnings kurs, Check!



Sök gymnasium, Check!



Skrivit klar min jävla uppsats, Check!



lätt att jag förtjänar en guld stjärna! eller???


ily

Longerade bästa och han var så duktig! Gick även en sväng med honom efter. Mys unge <3 Nu ska jag duscha innan jag dejtar min kära soffa som jag spenderat större delen av min dag i :) Puss godnatt för idag


Hej bloggen

Hemma ifrån skolan idag :( Mår inge bra alls. Ont i halsen och känner mig allmänt grötig.. Hoppas de är bättre imorgon!

I kväll ska jag väl till stallet som vanligt. Måste ju ta hant om mina stjärnor, hur sjuk jag än är! Ska kolla med elin om hon vill rida zogiii annars får han vila.

Socky får nog busa av sig lite på banan själv och kanske jag longerar honom lite då han ska träna imorgon, om jag mår bättre , och då vill jag inte han står dagen innan, :)

Nu ska jag starta en film sen fortsätta hänga i soffan ,, pussaar


Alexander mcQeen

Hehe ligger i sängen och skriver på en uppsatts om alexander mcqueen. Härligt?? ne.. ;)  Men med lite mys musik i öronen funkar de. Mår inge mycket bättre heller.. :(

Men red iaf en ordentlig sväng på mitt vild djur i solskenet. Massa mys!! han var lite spänd och över tagg men duktig :)

Nu ska jag snart dejta min saknade kudde och hoppas vakna upp imorgon och känna mig bättre :)

http://www.youtube.com/watch?v=aZkd91HXng4&ob=av2n

avslutar dagen med denna grymma låt!

godnatt på er goingar :)


sleten tjej

Hej bloggen.
Sitter som en deg nu och försöker vakna. Helt död är ja men hade trevligt ((: Ska strax tvätta bort sminket jag har i hela face1 och borsta tänderna innan jag tar min vackra cykel och trampar ner till mina fina.

Mår verkligen inte bra,, :( Ont i halsen och kännder mig sjuklig.. Men men, hästarna väntar! peace


morning

Go morgon la blogga :)

Ska strax brumma ner till hästarna. Stallet ska fixas och ponnysarna ridas. Igår var båda som två ångvältar!, så idag blire dampa av ute i skogen ordentligt ;)

Sen ska jag skynda mig hem då kvällen ska spenderas hos agnes med lite mysiga människor ((: 

nej nu får jag flytta på mig härifrån!! Puss goingar


go bild från Pauline på min galning,, om typ 2 veckor är det ju lov och DÅ lovar jag att de kommer nya bilder!


Hellu

Tja bloggi.  nationella prov i skolan idag. de sööög..

Men nu har jag nyss vart nere i stallet och fixat klart där inför kvällen samt pussat sönder mitt fina <3 fy faen va bäst djuret är. :)

 Nu ska jag kleta på lite nyss smink sen tagga takida :D Ska se de , massa mys (: puss hejs


Grattis till migg :D

Hehe fyller hela 16 år idag :D Usch vad gammal........ Känns som jag är typ 13?? hehe.

Tänkte bara meddela att jag lever. Ska sätta mig och skriva klart en biologi grej nu. klockan 11 på kvällen, fint johanna fint. Grinar även lite till titanic musik samtidigt :) töntig cheyyy, men va fan. Nej nu ska jag göra klart skiten så jag kan få sova sen.


Puss alla fina människor!!



spelar ingen roll vad andra säger. i mina ögon kommer du Alltid vara grymmast.


ÅH

Ikväll runt 9 står jag och Josse nere redo i stallet för då kommer Efterlängtade AUDII :D Så spännande att få träffa vår Adde!!!!! Jejjjjiii ,,, peace


borde plugga men nej tack

Namn: Johanna kolm

Född: 1996-07-02


hur lång är du? 
 typ 164 cm

Vikt?

alltför mkt 


Hårfärg?

brunt


Ögonfärg?

gröna


skostorlek?

38-39

 

Vad har du i din väska?
hm, busstidstabell och strumpor tror jag nu..

vad använder du just nu för jacka?

en jacka?


vad använder du just nu för skor?

Converse


vad är du beroende av?

mackor tror jaa


Chips eller popcorn?

båda. bror på humöret

 

Apelsin- eller äppeljuice?

apelsin

 

Marabou eller kexchoklad?

kexo tror ja

Vad är du tacksam för idag?

Att jag har världens bäst häst!


pepsi eller coca cola?

cola!!!!!!

Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
typ de alla har

Godaste glassmaken:
polkagris tror ja ;)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Kanske..


Sover du tungt?

Skoja inte, oväcklig fan

 

Trivs du med ditt jobb?

Jag har inget.... :(

 

Favoritklädsel?

Förmodligen pyjamas

 

Vad skulle göra dig glad just nu?

hm att skolan vart inställd imorgon?

Vad ska du göra härnäst?
Duscha tror ja
 

Höger el vänsterhänt?

Höger


Humör just nu?

Glaad :D


Favoritaffär?

vet inte..

Sommarplaner?

får se vad sommaren har att erbjuda,((:
Hur många kuddar sover du med?

6 tror ja...


Är du kär nu?

I socky men inte annars


Vad är viktigast för dig?

Sockyn tror jag


Är du kittlig?

EXTREMT


Stjärntecken?

vattuman


Tre namn jag lyssnar till:

Johanna, gäddan och kolm


Vad längtar du mest efter just nu?

Att Nya stjärnan ska komma :D

 

Sparare eller slösare?

Har jag mycket pengar äe jag en sparare men har jag inga pengar, en slösare. Knäpp tjej jag vet

 

Favoritpizza?

Alla pizzor är favoriter i mina ögon <3


Godmorgon

Hej bloggis :)

Idag ska jag jogga minn fina ponnyyy i skogen. pga att mamma skulle jobba blir de inge klubbis.. tråk,, men men. Socky tycker nog de är skönt ;)

Taggar även inför Audis ankomst!! :D Han kommer förmodligen ikväll eller imorgon!! Nu ska jag rulla vidare. Peace


Bäst!

Ponnyn var bäst idag! Slutade på en 2a plats med 65.56% :) Kändes kanon!!

 Orkar inte skriva mer då jag ska tvätta bort sminket och borsta tänderna innan jag ska dejta kudden.

 Var uppe halv 5 imorse så är galet död nu. Puss


Bästa killen på jorden <3


klart

Ponnyn står knoppad och skiner nere i stallet, grjerna glänser och är packade i transporten, middagen ligger i min mage , nu blire duschen sen spenderas resten av kvällen i soffan med godis  och film innan jag nanar kudden :) Klockan ringer 04.45 imorgon. mys??? Nja, men taggad de 10000 faaaan :D


helg

Veckan är över. skööööööööööönt... Ska strax brumma ner till stallet :) Elin skulle rida zoogi och Socky ska joggas med ev gramanen på och rida lite llösgörande och checka lite inför imorgon :) TAGGAAAARRR Hörs sen ((((((:


död blogg??

Dagarna rullar och finns ingen tid för bloggisen.

Taggar för fullt inför lördag då det är dags för årets första tävling! Åker till Högbo på en dressyr(!) tävling och rider en lc1. :) Sen söndagen blir de förmodligen en lc på klubbens pay and jump. Taggad tjej på taggat fluff monster till ponny , detta kan inte sluta annat än bäst, eller vad säger ni? ;)

Nog från mig nu ska jag dejta tyska boken ínnan kudden. Peace!



love


RSS 2.0