Grattis!

Idag fyller bästa mor år!!!! Grattis mammiiii!!!


Morgon blogg

underbara sov morgon<33333 Skrittade socki igår barbacka i ca 40 min. Svin kallt vare men mys.(: Idag blire träning!! TAGGA! Nu ska jag rulla vidare härs sen. Pusssssss


Söndag

Red ut på Socky imorse med mamma, massa mys!!! Han var pigg och glad, finis :)

Kvällen spenderades hos Agnes och Beata då de fyller imorgon, så käka mat och tårta däär (: Trevlans! Sen på vägen hem tog jag och pappa in hästarna och nu har jag nyss tittat på ponny akuten.

Nu blir det duschen innan jag ska titta på wallander. Söndags mys vare ja :) Puss


 dör så söt


:)

God morgon bloggen (: 

Tänkte ta gårdagens ridpass först.

 Började med att skritta Socky ute i ca 10 min innan jag började rida på banan.

Gårdagens mål var att få honom lösgjord, hålla takten hela tiden och samtidigt vara kvick i bak. Började böja lite på honom i skritt och göra lite bakdelsv. sen travade jag fram honom ordentligt och fokuserade på att få honom att ta stöd på ytter tygeln och inte bara maska på med böjd hals utan trava på ordentlig.

 Sen galopperade jag fram med samma tänk, Rak ställd med kvicka bak ben och galoppera på utan att bli lång och paddlig. I vänster varv lägger sockis gärna ut höger bogen och skjuter in rumpan så han går på två spår, så igår red jag honom rak i hörnen så att jag skulle få in bogen vilket skulle tvinga honom ta vikt på det där inner bak som han annars viker in för att slippa sätta under sig. hehe så då när jag kom där i ett hörn drev jag på lite för att han vart lite seg och då sparkade han som värsta kanonen!!! Haha dog typ så söt han var,,, han vart så sur på mig!! ;) Men sen vart han kanon fin och inga mer protester ;) Galopperad lika i höger varv innan jag skrittade lite.

 Sen la jag upp stigbyglarna och travade honom på hela banan. På en långsida red jag öppna halva, sen på mitten en 10 meters volt och fortsatte i slute och på andra lång sidan red jag slänkel vikning in till spåret och sen tillbaka. Han var jätte fin efter ett tag släppte det verkligen och han trampa på och skummade massor! Red i ca 40 min på banan innan jag skrittade av honom ute. 

Sen fick han gå in och äta med pyjamasen på. min fina kille :)

Efter jag putsat och pockat undan Sockas grejer tog jag in resten av hästarna och bytte täcken på de samt borstade och gjorde i ordning z.

 Hehe Zoogin var hemsk igår ;) Men han hade stått 3 dagar i rad(vilket varken har med mig eller bloggen att göra(:) så han hade en ursäkt;) Men red mest för att få ut överskotts energi , men i slutet slappnade han av och gick fint :)

Hehe sen innan jag var klar hade klockan hunnit bli halv 9 så då cyklade jag hem och åt middag och sen orkade jag inte blogga på kvällen ;)

Idag ska båda ponnysarna få gå ordentligt i skogen utan krav :)

Sen ikväll kommer massa folk som ska fira mamma då hon fyller snart och även mig trotts de är ganska långt kvar men de orkar inte komma en gång till ;)


Jäklar vilket långt inlägg de vart men


hemma och det är helg. dör så skönt

Rubriken beskriver mina känslor för stunden. KÄRLEK PÅ HELG. Ska strax trampa ned till djuren. Socky ska försöka jobbas på banan. HOPPAS underlaget är bättre... Zoogin ska joggas ut. Pussaaar


¨knäpp sak

Modman om En drake kan bara lyfta i motvind:
Men inte är väl du nå´n drake, eller?


Socky ärrr ((((:

En drake kan bara lyfta i motvind


Vi klarar allt tillsammans,


Död tjejjj

Socky var galet över pussig idag, gullen :)

 När jag kom hem från stallet gick jag ut och SPRANG en sväng!!!!!!! Hur duktiig?? ;)

Hhe nu har jag nyss duschat och käkat macka och ska dra mig upp för trappan nu och borsta tänderna , sen blire plugga sönder innan jag dör på kudden.


Puss godnatt gosisar!!!


Dåligt uppdateing vare jaaa

Men har haft EXTREMT i skolan denna vecka. Ena dagen pluggar jag kemiska betäckningar för att andra dagen läsa tyska texter om gamla författare..

Men träningen i tisdags gick iaf kanon! Vi red markarbete och jobbade med styrka och lydnad. I början var Både Socky och jag lite okoncentrerade men sen gick det jätte bra.Bästahäst<3

Igår skrittade jag honom för hand i ca 45 min, och idag vilar han :) Men ska ner strax och fixa stallet, ta in dom samt borsta på ponnyn.
Sen ikväll blire massa plugg.


bebbbbbiiiiss


Överlevde denna vecka oxå

Måndagen är över, eller ja iaf skolan. Ska stax tagga vidare till stallet och rida hästarna (: Sern blire plugg och sängen. Peace


:)

Var nere och tog in hästarna innan ponny akuten :) Hehe ÄLSKAR DET.

 Nu ska jag duscha, plugga och hinna plocka undan lite skit i mitt rum innan wallander börjar 9, bäst att sätta fart ;)
godnatt för idag!!!

bebbiis


vecka 4

Denna planering är i tanke att det ska vara bra underlag och gå att rida :)

*Måndag: Jogga ute, lösgörande

*Tisdag: hoppträning

*Onsdag: Skritta

*Torsdag: Vila

*Fredag: Dressyr trimm

*Lördag: Skogs bus

*Söndag: ut och galoppera


:)


Hemma och landar vid datan en snabbis!

Var galet taggad när jag åkte ner till stallet idag, men det var jätte halt så min plan krascha....:(

Men hade tänkt trimma lite på banan med 2 lite upphöjda bommar och leka lite med galoppen imellan, Red det några gånger men sen gav jag upp då socky bara vart spänd pga underlaget.

Så red ut och travade honom i låg form i skogen där det var inte alls lika dåligt. Galopperade även lite försiktigt och Socky var kanon fin!! Jobbade underbart bra i traven!! :)

 Annars mockade jag fixa i stallet, fodra och putsa grejerna.

Nu ska jag skriva en vecko planering för socky sen ska jag plugga!!

 
vart inga bilder idag då det snöa jätte mycket.. :(


oppsssssss

Anonym om Audi!:

169 om jag får be :D


Audi!

Skrev ju för ett tag sen att det hade hänt nå roligt, Hehe och vi har köpt en häst!! :D

En valak från Holland, 7 år, 167 hög startad 110 :)

Hehe, vi har bara sett honom på film, men någon dag i veckan kommer han komma hem körd till oss, spännande!!(Untouchable Z (e:Heartbreaker) -Fruele) SÅLD!GRYM

Hemma efter ca 3 timmar på en iskall läktare men fy satan vilken grym clinic!!! Bästa jag vart på, lätt!

Lärde mig massa och det är exakt det han sa som jag just nu behöver träna på och de är de som sätter lite stopp just nu. Att låta hindret komma och inte sitta och trixa och korta och gaga. Bara rida på med jämn rytm och galopp.

Så en dag gott folk, KANSKE jag kan få rida en tredjedel så bra som Jens Fredricsson.....Eller?? ;)


Denna vackra sak satt jag och dregglade efter en del av kvällen, Colmar.


Orkar inte skriva nå utförligt men säger bara, får ni chansen att gå på en clinic med honom. GÖR DET!


fredagsmys

Rubriken beskriver min kväll.

Socky skötte sig kanon och det gick till och med att galoppera på vägen, halleluiiiihhhiiaa!!! Fixa klart i stallet och nattade hästarna samt hästarna i mammas stall.

Nu har jag nyss tryckt i mig lite mat, och nu blire soffan!

Imorgon väntar trimm av stjärn ponnyn samt att kvällen spenderas på clinic för Jens fredricsson! ska även hinnamed massa plugg då det är MYCKET i skolan just nu.., :( Men men,,, inte ikväll :D


fina Ari i somras.


Helg:D:D:D:D:D:D:D

ÄLSKAR HELG.

Ska strax ner till stallet och rida Socky :)
Zoogin vilar idag då han gått hela veckan samt att han ska lånas av Elin och hennes kompis i helgen, så han får sin chill dag idag (:

På söndag kommer det förhoppningsvis nya bilder in på bloggen :) puss


Grattis!!

Idag fyller Eve fjortis, grattis fan!!(: Hehe, Zoogin skrittades imorse och Socky vilar idag. Men ska strax ner till stallet och borsta honom och fixa i stallet innan skynda hem för att fira ungen. HEJDÅÅÅ!

charmtroooolll


Hemma och landar vid datan en snabbis!

När jag cyklade till stallet idag kraschade jag med min svarta fara.. Helt mos är jag :( Jävla is!!

Men tog mig upp och kravlade mig iaf dit ;) Elin var ute så vi fixade klart stallet innan vi bestämde oss för att det var alltför skabbigt så vi städade ur där alla borstar ligger, diskade hinkarna och fixa, tjuusiiigt! Sen är det en liten ponny box där det typ står spån och så , så vi sopade ur där och så.
Sen fodrade vi innan vi gick ut och tog in dom.

Då fick jag ut och gick med Socky och Zoogin , sen borstade jag dom innan jag tog min dumma cykel och cyklade hem igen ((:

Nu ska jag slänga mig i duschen sen blir de middag och glee!


helluu

Hehe, det vart helt plötslig JÄTTE stor text på datan och jag vet inte hur man får bort det. ;) ;) Hehe..teknisk tjej vare ja. 

Träningen igår gick iaf så bra!! Trav hoppade mycket och slutade med en liten bana. Guld stjärna till fina ponny!! Jag måste verkligen jobba med mina händer.. Blir kvar i handen innan hindrena vilket leder till att jag låser honom och han inte kan hoppa igenom sig.. Men när linda gapar om att släppa tyglarna blir det bättre så bara träna på så blire fiint :)

 Skrittade även zoogin innan och han var dryyg.

Idag blir det en promenad med båda. Mys :) 

Är även hemma en timme tifigare idag då vi bowlade i skolan. Hur sköönt?? Aja nu ska jag byta om innan jag trampar ner till pluttarna (:

Puuss


Godmorgon

Sovmorgon idag. UNDERBART!

 Hästarna var kanon igår!! Skrittade de typ 40 min var.

Ida är de träning med sockis och zoogin ska skritta om jag inte blir för sen.

Nej nu ska jag dra mig upp och leta efter lite klääder.
Hejsiii


överlevde måndagen!

Död efter en plågsam dag i skolan. FY FAN.

 heheh, ska strax byta om och tagga vidare till mina små puddingar :) Ska skritta dom på banan idag då det är enda stället som inte är täckt av is.


 Puss


nörd

Kolla just på första ponnyakuten avsnitten. Hur bra???? ;) ÄLSKARE! Ska snart duscha innan ja dejtar soffan. Blogg torka.se vad vill ni läsa???????


Finaste <3


Mot stallet!

Ska byta om nu och trampa ned till stallet sen :)
Blir väl till att ta en skritt tur för ovanlighetens skull?? SNÄLLA GUD GE MIG ETT RIDHUS, amen. Hehe, men det är mysigt ((:  PUSSprinsen <3


Godis ((:

Go morgonnn!!

Hann inte blogga igår då jag började med att åka till stallet. Fixa där sen skrittade jag socky i 1 timme. ISKALLT. Sen skrittade(eller ja, försökte) Jag Zoogin i typ 40 min :)

Sen åkte jag hem och duscha innan det bar iväg till några släktingar ute i skogen. Mycket trevligt var det!!

Heheh hände även en mycket rolig grej igår men som jag berättar om senare. Men det är minst sagt aweeesomeee :D :D :D LÄNGTAR.


Kärt barn har (lite väl många?) Namn

Heheh Ibland undrar jag om socky vet vad han heter? Namnen som min Cedergårdens Irish Socks går under är följande,,Socky

Sockis

Pocka

Nudii

Bubbu

hjärtis

pockis

gullhjärta

bebbe

Socka

Sockan

isse

prinskorv


Dock när jag pratar med någon normal människa heter han Socky.


God morgon!

Ska snart slänga ihop lite frulllleee.

Stallet ska fixas idag och hästarna ridas , blir väl en sån här härlig  skritt tur!!!? GALET trött på detta underlag nu !!! Går ju fan inte hålla igång hästarna om man inte har ett ridhus!

Men men nu ska jag sluta klaga. Annars rullar väl livet helt ok just nu. ;) PUSSSSSSSS


 Vädret är grått och tråkigt så fotografen foto strejkar. men SNART Kommer nya bilder!


Storm

Värsta stormen ute :O Ponnysarna fick vila då det inte kändes snällt att tvinga ut de i skit vädret (: Men fixade i stallet innan jag tog in Socky och borstade honom lite över 1 timme ;) Hehe men han vart tjusiig! Sen borstade jag Zoogin med, dock inte lika läänge ;) Tog in dom tidigt och så eftersom det yrde så mycket ute. Men natta dom och gav de hö innan jag åkte ,, mys fredag :)

Nu blire chill med film i sängen :) Puss


HELG I MITT <3

Snön yr ute och det är is halt på backen. Bajs.. Får se om jag rider hästarna idag eller så. Men ska brumma iväg strax. Peace!!


Mys

sitter inrullad en filt och chillar ((: Skrittade zoogin idag då det är hårt ute fortfarande, Men han skötte sig fint :) Sen borstade och pussa jag sönde sockiis då han vilade idag. Mysiiigt :)


Next duschen

Hehe det är de mitt liv typ går ut på ;) Hehe vaknar skola stallet duschaa. Skrittade en sväng barbacka på Sockis. Mys gubben <3 Zoogin vilade men pussade på honom. Nu blire som sagt duschen sen glee med fika ;) Puss


Hemskt

Tycker ni borde gå in på denna blogg och lämna en fin kommentar då hennes ponny är skadad och inte kommer finnas kvar så länge till.. Har tävlat mot henne flera gånger och i somras i söderhamn vann de typ alla klasser. Verkligen jätte hemskt.. :(

Mittlivmottoppen.blogg.se


Gullhjärtat

Träningen gick kanon! Skrittade ut på zoogin innan med elin , massa mys. Lillen,,<3

Socky var så fin på träningen! Började med värsta mördar uppvärmningen dog hehehe, sen hoppade vi massa snirkel hinder, lydnad och så :)

 Nu blire dusch sen sängen. Skola imorgon och jag är SÅÅÅÅ TAGG...........not. Puuus


Du är så obeskrivligt grym vännen!


:(

Skolan börjar imorgon. Fy tusan!! Sista terminen i 9an och jag har ingen aning om vilket gymnasie jag vill gå. PANIK.

Ska iaf städa upp lite på mitt rum nu då det inte direkt prioriteras när det är skola... ;)

 Sen blir det stallet och fixa där sen rida Zoogin innan träningen :)

Puss


5 sanningar om mig

  • Jag är en bokmal ;) Läser de böcker jag har om och om igen. Älskaree
  • Jag kan sova i Alla lägen. kan typ lägga mig och sova på golvet på ica lixxx..
  • Jag grinar till inprincip alla filmer! Allt från lejon kungen till titanic. Jätte jobbigt då det typ händer på biosar meee... heheheh störd tjejo
  • Är jag inte i stallet en ända dag får jag panik! Måste dit varje dag!!
  • Min släkt är knäpp. Jag med tyvärr..

(:

Taggar träning imorgon! Första för året och de kommer bli awesooomeee :D Hehe, Zoogin ska ridas så hårt underlaget tillåter.

Nu blir det dejt med sängen och braking dawn ;) kraam


Next stallet

Ska byta om och trampa ned till stallet sen. Typ 10- BURR...

Heheh, ponnysarna ska skrittas idag, dels för att det är så jäkla hårt ute men sen gick de ganska hårt igår så de blir bra ((:

See u soon


rubriker suger

Var nere vid typ halv 7 och tog in hästisaran :) Bytte täcken och nattade dom så nu står de nöjda och mumsar hö! Älskar verkligen att ta in hästarna om kvällen! Se till att de mår bra innan natten och få säga godnatt till dom.

 Nu ska jag hoppa in i duschen sen degaaa på. Hehe passar på så länge lovet räcker, Snart är det dax för stress, mörka ridturer och natt plugg!! Blääh. Men än några dagar kvaar :D

 Hehe puss godnatt för idag!


 mysig sommar bild på mig, sockis, josse och saknade Basun!


Finaste

JÄVLA ÄCKEL DATA !!!!!!!!!!!!! Hade skrivit ett jätte långt inlägg om dagen så försvann det!!!!

Så drar en kortare verision för orkar inte,, Gick iaf upp 06.15  och cyklade till stallet. Där gav jag hästarna frukost innan jag tog ut dom.
Sen mockade jag innan jag tog in socki och zoogin och borstade, lindade och fixa dom innan josse och mamma kom. sen åkte vi till ridhuset med dom.

Började med att rida Zoogin och han var jätte fin!! Jobba mycket med att samla honom utan att han tappade trycket samt red lite övergångar. 

Sen red jag Socky och han var sååååå fin idag! Målet var att få honom att gå i en lugn takt utan att tappa trycket i bak.

 Sen när vi kom tillbaka borstade, linimenatade och bytte jag täcken på om innan de fick gå ut och äta lunch :)

 Sen fixade jag de sista i stallet samt putsade grejerna de hade.

Sen åkte jag hem och åt lunch och nu sitter jag här((:

mina fina killar <3


Go kväll

Sockyi fick en promenad idag och Zoogin vila. JAG ÄLSKAR NÄR DE ÄR HÅRT UTE :)

Heh, imorgon blir det ridhuset. Jejejej!!! Tror båda får följa med (:

var nere och tog in hästarna tidigare och de var glada och nöja när de fick komma in. Gosisar :)

 Puss hejjjjaww, en go bild på mig och Laddis. Typ 08/09 kanske.


Hej

Igår skrittade jag båda ponnysarna ca 45 min. De var duktiga ((:

Idag vet jag inte vad de ska få göra för det är bajs hårt ute :( Kanske kan tvinga mamma till ett ridhus??.. Hehhe det visar sig ;)

PUSS


Hej!!

Hehe morgon bloggar igen ;) Ska snart rulla iväg mot mina goa djur!!

 Socky ska få gå ut i skogen och om det är ok underlag även Zoogin. Annars ska han få vila :)

Men det visar sig (:

Sen ikväll ska jag iväg och fira en kompis som fyller på måndag. Nej nu ska jag bege mig ut i snön. PussHahah söt bild


Morning bitchesss

Heheh hej bloggen! Ska käka lite frulle nu och sen trampa ner mot stallet :)

Idag ska jag rida Zoogi och borsta på Sockis som vilar dag.

Sen ikväll kommer lite konstigt folk hem till mig och äter tacooooss. Massa mys :) Nej nu taggar jag vidare! puss


Odjur..

Idag var mina djur billiga!  Red ut på båda och var nära att hälsa på marken ett X antal gånger. Hehe, men det blåste och så de hade väl sin anledning... ;)

 Socky var iaf jätte spänd och rädd för ALLT. Var dock fin i galoppen vilket han inte brukar vara då han blir så spänd ute men idag så (:

Sen red jag lill grisen och han var en plåga från början till slut. Hehe men han blir typ alltid så när det blåser så fick skylla mig själv antar jag som red ut. Men han bockade iaf som en galning :O Det var jätte länge sen han bockade så här!

Jag har en liten inbyggd regel i mitt huvud om hur mycket hästarna "får" busa. Socky han sparkar och så typ aldrig, medan Zoogin är ganska lätt i rumpan ;)

 Men jag tycker det är bara roligt om hästarna busar lite ibland :) så länge de är glada och busar för det, men när det blir bråkigt eller att det känns som de mäter sin kraft mot en och blir allmänt kaxiga tycker jag det är välldigt viktigt att sätta ett stopp och ta ner de på jorden, innan det spårar ur och man tappar kontrollen. Så bus på glad nivå är mycket okej i min värld! Älskar när man släpper på kraven lite och kan busa till det lite utan att det blir kaos.

Nej nu blir det sängen. Puss!+


=

Död Johanna :)


tävling!


god morgon!!

har verklige 0 motivation till att blogga, ur tråkigt!!! :(

 men men, hästarna ska få gå ut och mysa i skogen idag, bara lite lugnt då båda jobbade hårt igår. :)

Sks även tvinga eve fota de någon dag innan skolan börjar för har inga bilder alls O; pussarrr


favorit bild i repris :)


Där ute finns det gott om ormar.

¨Planen vart ändrad för ponnysarna idag, eftersom de var bajs unerlag fick båda trimma lite på bananen där det var mjukt och fint!!!! säger  bara, djuren är bäst!! hehe Socky var såååå fin idag! red skänkel vikningar och förvänd och lite sånt basic på honom, lite samma med Zoogi. nu blirdet tv häng. puss


god morgon!

ska trampa ner till stallet nu. båda hästarna ska få gå ut i skogen och göra så mycket som underlaget tillåter. snön som öste  ned går försvann lika snabbt ;) hejsdååå


bild brist


Grattis!!

Grattis bästa sis som fyller 20 idag!!!!HAHAHA FULA tjejer och gammal bild


2012

Nytt år nya möjliheter!! hehe, hade mycket trevligt med goa tjejer :)

somnade alltför sent men tog mig hem tillslut och drog till stallet och trimma mina fina för första gången detta år. det snöade massa men det skötte sig kanon!


ful bild (:


RSS 2.0