Skolan!

Sitter i skolan nu och myser :) socky var såååååååååååååååååååååå fin igår på träningen, asså dog :') han var även mongo fin i måndags på dressyren, min underbara krumelur ❤

Var nere i stalle imorse och tog ut hästarna och mockade, för efter skolan stannar jag i Tierp ett tag hos min favvo person innan jag åker hem :) när jag kmr hem ska jag direkt till stallet och ta in hästarna samt promenera stjärnan :)

Ha en bra Dag!

Bild från igår efter träningen på finisen❤


Godmorgon!

Ligger i min varma säng nu och ska snart gå upp. Fortfarande ont i halsen och snorar som en galning, hoppas det går över snart! :( men men , idag blir det en hel dag i stallet, klagar inte! Puss ha de bra!



Haha asså dör, hur söt får man va?!?!


Ny vecka!

Nästa vecka blir fullproppade med massa saker! 
 
Måndag: Praktik, dressyrträning med Socky
 
Tisdag: Ridning på lervik, hoppträning med Sockisen
 
Onsdag: firar 6 månader med min fina kille, socky ska skrittas :)
 
Torsdag: Mamma fyller år, Socky vilar
 
Fredag: Börja packa till tävling, rida socka förmodligen va med Gustav :)
 
Lördag: Packa, trimma ponny, förmodligen hoppträna Countezz 
 
Söndag: Hopptävling, Lurbo, LD LC, TAGGAAAA :D
 
kärlek <3
 
 

Dagens aktiviteter!

Hej på er, allt bra? :) Jag har haft rikig mysdag, började med att ta ut hästarna, mocka och rida stjärnan. Red ut med josse och han var så otroligt fin, bästisen!
 
Sen åkte jag hem och fika hos mormor och morfar, duschade och sen övningskörde jag till tierp med pappa. Soff häng med älskis framför världscup hoppningen stod på schemat, galet trevligt! Sen åkte ja hem, käka midda och nu har jag nyss kollat på ponny akuten :)
 
Blir chill resten av kvällen! 
 

Kvällsmys!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2546389/images/2013/pic_510436e29606ee5af637d930.jpg" class="image">


Dammig blogg? ;)

Denna vecka har vart FULL så därför har bloggen fått vila lite. Matte provet i torsdags kändes iaf bra så tror jag borde klarat det! Socky stog i torsdags så då red jag Countezz, den nya storhästen i stallet. Första gången jag red henne men det kändes riktigt bra faktiskt! Hon är lite tjaffsig i munnen men det ska nog lösa sig :) Det är de som äger stallet som äger henne, men karin tycker inte det är så super roligt att hoppa så tanken är nu medans Elin inte är hemma att jag ska åka och träna lite på henne, jätte roligt! De är även de som ägde Ari, storhästen jag red fram tills i somras då de lärde ta bort honom... 
 

fina saknade killen<3
 
Igår red jag Socky efter skolan. Han var så himla fin, bästisen! Joggade bara ut en sväng då det hinner bli hel svart innan jag tagit mig hem från skolan.. 
 
Sen på kvällen kom Gustav så kvällen spenderades i soffan med han, godis och en film, kärlek!
 
Imorse innan han åkte hem laga vi scones och sen drog jag till stallet. Mockade och gjorde klart stallet innan jag red Countezz och Socky. Båda fick ut och springa av sig lite i skogen ca 1 timme var. Coutezz red jag med mamma och hon skötte sig perfekt, haha hon är så cool att rida ut på, kollar inte på något utan bara kör på!
 
Socky red jag ut själv på och även han var hur duktig som helst! hihi Hur roligt jag än tycker det är att rida nya och andra hästar är det alltid roligast att få rida på min favvo ponny ändå <3 
 
Sen när jag kom tillbaka fodrade jag hästarna sen putsade jag grejerna jag använt innan jag åkte hem. 
Var nere och tog in hästanra och kvällsfodrade för ett tag sedan och nu ska jag städa lite i mitt rum sen krypa ner i soffan., har blivit jätte förkyld så mår inte alls bra :( Usch har jätte ont i halsen och känner mig sjuk :(
 
Bild från idag på mig och Countan!
 
Hörs sen :)
 
 

Slutat!

 
Slutade nyss i skolan och sitter nu och väntar på tåget som inte går förens tjugo i. Lite jobbigt att vänta i ca 50 minuter men jaja, sånt man får ta :) Annars skulle jag bara kika in och säga hej.
 
I måndags hade jag praktik igen, super kul och red en superfin häst! Sen efter jag vart i stallet på kvällen åkte jag och sov hos min favvo<3
 
I tisdags hoppade vi i skolan, red xitau , jätte rolig häst verkligen! Det gick helt ok och jag var nöjd :) Min hoppträning vart inställd men åkte till ridhuset ändå för att trimma lite, jobbade lite bommar och något hinder i slutet på ca 1m, stjärnan var så duktig<3
 
Idag blir det stallet först, ska jogga socky ute och sen ska jag skynda hem och rå plugga sönder matteboken. blääää
 
<3

Bästa hjärtat!

Socky var sååååå fin på tävlingen idag, fick ihop 68.10 % vilket räckte till en 2a placering, åh min fina ❤

Nu sitter jag på bussen på väg hem från världens finaste kille, åkte dit en snabbis efter jag vart nere och tagit in super stjärnan och givit honom hans kvällsmat.

Imorgon ska jag upp och göra stallet på morgonen och sen blir det praktik! På kvällen ska socky promeneras, antingen för hand eller uppsuttet, det visar sig :)

Bild från idag!


Tagggaaaaaaaaa

Sitter och käka fulle nu och ska strax åka ner till stallet, idag är det tävling tjohoooo :D Var nere innan och gav hästarna morgon hö och mocka. Förlåt för bristande nävaro här men har så mkt som jag måste och vill hinna med, så då är inte hänga framför datan en prioritering.. Men nu ska jag rulla vidare, målet idag är att rida programmet jämt, få socky avslappnad men ändå behålla trycket i han så han inte blir lam. NU KÖR VI!!!!!
 

Tråk kväll..

Sitter ensam i mitt rum och försöker plugga matte nu, usch :( suttit och kollat på bilder på Laddis med, usch blir så ledsen även fast jag vet han har det bättre nu. Tur jag har min älskade socky❤

imorgon är det dressyrträning igen, sista inför tävlingen så hoppas det känns bra! Har även min första "riktiga" dag på praktiken imorgon så det ska bli skoj :)

Nej nu ska jag fortsätta, ha det bra kära ni så hörs vi snart igen!

En av de absolut bästa sakerna i mitt liv


Mitt älskade hjärta..❤

Åh vad jag saknar dig min finaste vän, snälla kom tillbaka. Vila i frid, First Lad ❤


Words..


Försöker tina upp mig..

Red ut med mamma , josse och Elin idag, det var svin kallt men socky var SÅ fin, mitt hjärta❤ haha han vart lite övertaggad med sådär mkt sällskap men de var bara roligt :)

nu ligger jag i badkaret i hopp om att Tinas upp lite , vart en isklump :(

Hörs sen!


Kvälls mys med nmr 2!

Hihi sitter och väntar på min favvo pojke nmr två nu! Imorgon blir det massa stall mys och ska även ta tag i lite plugg jag fullständigt skitit i hela lovet, smart där johanna, smart :)
 
Ha en bra kväll babes!
 
kan de bli bättre? ;)
 

Lite uppdatering om läget!

Denna vecka har jag som sagt vart ute på praktik, har vart grymt verkligen! Socky har ridits som vanligt och han dressyrtränade i måndags och hopptränade i tisdags, båda träningarna gick han kanon, min finaste stjärna! <3
 
Annars har inget speciellt hänt, jag är sjuuuuukt taggad på tävling och behöver inte vänta alltför länge, nästa helg, på söndag åker jag till Högbo med min fina och rider en LB:1 :D Valt att lägga en dressyrtävling som första för året då vi får chans att komma ut och känna lite på formen utan massa hinder, sen är ju faktiskt min ponny en riktig dressyrponny numera ;) 
 
Sen den 3de februari är det planerat att vi ska drar vi igång hoppningen med att åka till lurbo, rider LD LC, tjohoooo! Åh super taggad! 
 
 
 
 
 
 
 
'
 
Min bästa kompis <3
 
 

Finaste❤

Kvällsmys med han jag tycker om allra mest ❤


Dött här..

Sitter hos mitt hjärta nu, förlåt för kass uppdatering men haft total fullt hela veckan, uppdaterar mer imorgon , puss ❤


Praktik!

Något jag och min klass ska börja ha nu under våren är praktik. En dag i veckan kommer vi vara ute i olika stall och praktisera. Jag har valt att ha min praktik hos Uffe, min dressyr tränare, Så varje måndag kommer jag åka med Josse till jobbet och vara där, kanon kul :) Men denna vecka har vi som en förberedelse vecka, så imorgon börjar jag och så är jag där hela denna vecka, samt nästa måndag, då min vanliga praktik börjar :) 
 
bebis 

Morgonpigg!

Godmorgon på er, allt bra? Jag var uppe vid 6 imorse för att åka till stallet, aktiv vare ja ;) Tog iaf ut hästarna, mockade och fixade klart allt hos Socky innan jag red marinette. Joggade henne en sväng i skogen med gramanen, kanon fin var hon! Sen cyklade jag hem och nu sitter jag här och chillar :) 
 
Bild på snufflan idag :)
 
Ikväll är det årets första dressyr träning med min super star, jätte kul ska det bli! på vägen hem ska vi hämta Gustav så ska han åka med hem och sova här, mysig sista dag på lovet! :)

Lördag

Just pussat min fina hejdå och ska tagga ner till stallet nu, Socky vart såååååå fin igår när jag klippte han, så himlans kul! Idag ska jag rida ut i skogen med mamma och josse, mysigt :)
 
Vi hörs sen, puss
 
<3

godmorgon :)

Just käkat lunch, och taggar nu för en solig dag utomhus! Ska ut och gå en sväng med mamma nu och sen blir det stallet. Ska mocka till Socky å murre samt fixa allt foder osv, sen ska Socky ridas och sen klippas. Mycket att göra idag! :)
 
Igår vilade prinsen med red ist Josses Adrian, han är för go han vår enorma bebis<3 Sen på kvällen drog ja till tierp för att sova hos min käraste, riktig mys dag :)
 
Myyyyys
 
Ha en bra dag nu alla fina läsare!

Duktig!

Ska käka Finmiddag lagad av mig själv nu, mkt fin!


Min dag i bilder!

 

Började dagen med en mys prmenad med mina favvo killar, var hårt i marken och Socky skulle ändå skrittas så vi tog en promenad ist, ca 50 min var vi ute :)

Sen blev det stan med mamma, pappa, eve och Gustav, käka sushi, döööööör så gott!

Köpte örhängen och denna mkt najjsaaa skjorta, jätte fina paljetter längst upp som syns kasst på bilden men super fin iaf.

Sen när vi kom hem åkte jag eve och pappa direkt till tierp och simma, sjukt najs var de! :D
 
Nu sitter jag här nybadad och väntar på min favvo man som kmr och sover hos mig, mysigt värre :) Imorgon ska stallet fixas och så, inget speciellt, skönt :)

To be powerful, you must take powerful decisions


Bäst!

Gårdagen var grym, har världens bästa vänner och pojkvän❤

Började året med att åka till ridhuset med bästa, red mkt lösgörande arbete och jobbade på att få honom gå i en lite lägre form och vara avslappnad samtidigt som han bär sig själv, såååå fin var han, min underbara! Red lite förvänd galopp, tempoväxlingar och övergångar, samtidigt som jag jobbade mkt med att hålla honom helt rak :)

Nu på kvällen fira vi min kära syster som fyller år idag, grattis bästa gäddan❤


Mina julklappar!

Skal från eve :)
 
 
Whitaker skydd av mamma, mountain horse byxor från mormor, kl strumpor och skjorta av josse :D
 
 
Mys pys kläder från mamma eller mormor, minns inte ;)
 
 
Sockor och stallboken från mormor, presentkort på cubus från Gustav och hans familj :)
 
Halsband från min fina pojkis <3
 

RSS 2.0