Godmorgon!

Sov till halv nio ungefär imorse och nu har jag käkat frulle och ska byta om till stallkläder! Pga det är STEN hårt ute och endast går att skritta ska jag och mamma åka ner till ridhuset med Sockisen , trimma lite :)
 
gosis <3

Godnatt!

Har nyss vart med gustav till bussen, han var här och käka fin middag och fira tre månader, ojoj. Vi var även ner en sväng till stallet och tog in bästaste och hans kompis murri, han mådde bra och var hungrig, nutte min, hahah han var hel vild idag när jag red, knasot ;)
 
Men nu ska jag nana, helt gal1 trött e jag, sov så gott bloggen!
 
 
mina tisdags favoriter!

ååååååååååååååååhhhhhhh

hittade vääääääääääääääärldens gulligaste boots nyss, åh så söta!!!!! :') 
 
finns  http://www.butikquse.se/hasten/benskydd/classic-equine-boots-flower.html för 319kr paret!

 
Iblan kan jag fortfarande inte förstå att det är sant, när jag känner mig ledsen kommer fortfarande tanken att jag ska gå och hälsa på dig upp i huvudet, sen inser jag att jag aldrig kommer kunna göra det mer.
Den 24e agusti sa jag med tårarna forsade ner hejdå till den som betytt mest av allt i nästan 5 år, jag kommer aldrig aldrig aldrig glömma dig hjärtat och i mina ögon kommer du alltid vara den bästa.
 
First Lad <3
 
 
 
 
 
 
 

Förlåt!!!!!

Nu ska jaqg försöka skärpa mig, detta är nog sämst uppdaterade bloggen ever.. Men har fullt upp hela dagarna och är inte så tagg på att sitta vid datan och nörda ;)
 
Men det har inte hänt så jätte mkt sedan sist, Socky har tränat på och han är i toppform! sista tävlingen för året är riden och nu ska vi träna på fram till jul då han ska få någon ledig vecka då när träningarna är slut :)
 
skolan rullar fint och jag trivs kanon, kunna inte blivt bättre.
Nu under lovet har jag inget speciellt planerat, bara chilla med mina fina vänner , pojkvän och bästaste bästaste ponny!
finns ingen bättre än du! <3

Världens finaste ponny, älskar dig❤


Resultat

mkt nöjd med socky igår, bästatste <3

I lbn kom vi 2a på 64.78%, absolut godkänt då de gav ganska lågt hela dagen. Duktiga socky!!!

I lan fick jag hjärn stopp och red fel vilket resulterade i -2 poäng men de räckte till 59.74% och en oplacerad 4e plats. Helt ok nöjd med det programmet dock var det inte det bästa vi gjort och hade lite missar.
Men ponnyn är bäst och ställer alltid upp trotts mamma glömmer hjärnan hemma :)

Idag var vi ute på en promenad innan han fick komma in med pyjamas och sova , spenderade resten av kvällen hos Gustav, mys måndag :)

Godnatt!!


Ojojoj

Så sjuuuuuuuukt dålig uppdatering , fyyyy ;) livet rullar iaf på fint. Har sedan sist hunnit pierca naveln , Ajaj, samt klippt min lufs, sjukt fin blev han!!!! socky går kanon Och han har gjort ett x antal toppen träningar , min bästa!! Imorgon är det dressyr tävling på Grs, lb1 la1 går han, späännande värre :D

Hörs sen!!


god morgon!

Ska åka till skolan nu, eller aa till tåget ;) Sen skolan!
 
Igår tömkörde jag stjärnan, han var duktig, dock var det helt mörkt så han var ganska rädd, nutten ;) Idag ska jag skynda mig hem jätte snabbt efter skolan och försöka komma ut innan det blir mörkt, behöver verkligen rida ordentligt i skogen, vilket är nästan omöjligt när man inte ens ser vart man rider, usch :(
 
Imorgon vilar Socky och jag ska fixa stallet och pussa ordentligt på honom innan skolan för efter ska jag fixa en sak(hiihihihihihih,berättar sen) och sen sova hos gustav till lördag då jag ska upp på tirk och hjälp till på deras hopptävling :) fullt upp!
 
I helgen är det ingen tävling så det är bara mys saker som ska göras, på lördag kväll blir de mys med mina mkt saknade vänner och söndan är chill,annars ska Socky ridas ordentligt och trimmas på inför nästa helgs tävling, taggad till tusen är vi!!! Ska även göra ett försök att klippa honom i helgen om delen till maskinen kommit. Har inte klippt honom en enda gång sedan jag fick honom men nu har han blivit super fluffig och nu tränar jag i ridhus lite mer än jag gjort innan då jag tränar dressyr med så då känns det taskigt att han ska behöva fluffa runt som en lufs där inne :) Det går säkert kanon då Socky är världens bästa  och kan inte tänka mig han inte skulle gilla de :)
 
min fluffiga ponny förra vintern, så obeskrivligt gullig :')

Godmorgon

Sitter och väntar på tåget nu, fy tusan så kallt det är!!!!! Dör seriöst :O har iaf ridning på lervik idag, dressyr och hästbyte, spännande spännande!

igår dressyrtränade jag och stjärnan och det gick verkligen hur bra som helst! Vi tränade på inridningar i både trav och galopp samt skänkelvikningar och slutor :)

idag ska han få gå en prommis i skogen med mamma under dagen då jag ska hoppträna speedy ikväll och hinner inte både fixa stallet och skritta honom innan så då skulle han och mamma ut och mysa ist :)

Ha det så bra bästa bloggis läsare!

Hahah slänger in en bild från igår, vi var ute på travet och fick köra ordentligt på banan för första gången, hur roligt som helst!!!!! Jag är den i slutet som kör den lilla fuxen ;)


Oj oj

Hahaha så hemskt dålig uppdatering så jag vet inte vad.. Men de är iaf kanon me mig och Sockysen :D

igår var vi ju på klubbtävling och hoppade 90 ,1m , han var så duktig! Hade två ner i 90 då han blev lite spänd och jag kvar i handen men sen i 1m hade vi ett ner, så jätte nöjd med de då det var över ett år sedan jag red lb på honom! Annars rullar livet fint , jag har världens bästa ponny, pojkvän och vänner, och mys höst är det med, vad kan man mer begära? :D


Godnatt! ❤

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2546389/images/2012/pic_5069fd6eddf2b31157000a1d.jpg" class="image">


Älskar dig hjärtat <3


Sockys vecka!

Hård vecka för Lill bubben! :)


RSS 2.0