(((((((((((:

Taggar för fullt, ses imorgon :D


taggad????? NJaaaee

Hehe känner mig inte så jätte tagg på att fira något när jag sitter här i smutsiga ridbyxor och håret i en klump på huvudet.. ;) Men men, någon dag på året lär man väl bete sig som en vanlig ungdom..

adrian skötte sig iaf fint! Mycket bättre än sist jag red honom så det var kul :) Mockade även marinette och hans box innan samt jag mockade boxarna uppe i stallet innan ja skrittade Socky.

 Skrittade ut på Socky barbacka i bara grimma idag, så fick han stanna och äta lite gräs på vägen, MYS på hög nivå!!!!




nu ska jag baka klart min kaka sen blir de duschen.

om jag inte hinner blogga någe mer idag får ni ha det så jätte bra så hörs vi imorgon!!!


Godmorgon!

uppe tidigt idag igen,,, ;) Käkar frulle nu och ska strax trampa ner till stallet. På dagens schema står följande. Rida Audi åt Josse, fixa stallet samt skritta stjärn ponnyn :) Sen ska jag skynda mig hem och duscha, baka en kaka sen blire tierp för lite valborgsfirande!! :)


får bli en bild från igår då jag sitter vid bärbara och på den finns inga bilder (:



Universums finaste!


Våååår var de ja!!

Så himla härligt att det blivit riktig vår äntligen!


Red i bara linne någon dag och idag fick Socky gå ute i hagen utan täcke i ca 2 timmar. Snacka frihet tyckte han!! Sen nu innan maten solade ja på balkongen. SOMMAR :D


Bildbomb!














älskar di <3


Resultat!

Hemma efter en riktigt lyckad års debut! :)

Ld, Han var lite små grinig på framhoppningen faktiskt. Sod emot och så, sen på banan var han spänd och kollade på allt och ingenting.. ;) Hahha min lilla mes, men lyckades kravla oss runt felfritt iaf! 0fel

Lc, Mycket bättre framhoppning!! Nu hoppade han ordentligt och gick fram för skänkeln! På banan var han också mycket bättre! Fick några lite stora lägen men kung som ponnyn är hoppa han ju endast bättre! ;) Dock gick det liiiiite för snabbt i omhoppningen och jag tappade honom lite i slutet så rev de två sista hindrena:( Synd men kändes verkligen bra i denna klass så jätte nöjd ändå!! 0+8fel

Han är bra fin min lilla kille!

Två bilder från idag!



Visst vart han fin i Lamicelle schabraket?:)


(((:

Socky är riden opch allt putsat. Nu ska jag strax äta middag sen ska jag ner och tvätta honom och göra honom fin! :)




TAGGAR!

Imorgon äre dags, årets första hopptävling och jag är taggad till tusen!!!

Nyss käkat pannkakor(tjockis frulle vare jaa) ska upp och byta om nu. Vid halv 11 åker jag med Josse ned till Uffe och kollar när hon tränar sen spenderas resten av dagen i stallet. Socki ska ridas och göras fin samt allt ska putsas och packas :)

POuss


josse och adriannaaa får stå för bilden!


chill vaaree

Idag fick Socky trimmas lite på banan. Han kändes riktigt fin! :)

Nu har jag nyss tittat klart på en film, shutter island, kanon bra var den! Jumma jumma på Leo.... ;) Heheh jävla la pajas inlägg.. Nu ska jag se modern family sen blire duschen innan sängen,. Godnatt!


<3




mot stallet!

Ska byta om nu innan jag trampar ner till stallet. Socky vilar men ska fixa stallet, borsta honom samt ta in de :)


See u later!


gulllee


New in!

Idag kom ett mycket efterlängtat paket hem till mig, nämligen pannbandet jag beställde till Sockys dressyr träns :)



Sen i lördags köpte jag även en ny kavaj, då min andra är lite lång så ville jag ha en ny att hoppa i och denna var billig och satt bra :)


usla bilder men jaja :)


BÄST

Sablar vad fin Socky var på träningen, dör!!!!!!!!! Vi jobbade på att flytta de för skänkeln både före och efter hindrena.

Nu ska jag sova, bajs trött. Godnatt :)


baby you light up my world like nobody else,


frulle

sitter just nu och käkar min favvo frulle, scones<3333

hehe, idag efter skolan är de träning!! Ska bli otroligt kul då jag inte tränat med Socky på typ tre veckor! Taggad!


 Nej nu ska jag fixa klart mig innan ja vandrar ner till bussen. Puss!

Fan, texten vart helt konstig nu O: men ni får överleva ;)


stallet klart!

Kom nyligen hem från stallet. Började med att mocka sen red jag ut en sväng med josse och mamma. Socky var jätte fin, gull killen :) Sen när ja kom tillbaka fixa ja Socky, gav hästarna lunch, fixa klart stallet samt putsade grejerna.

Nu blire ridsport i soffan innan ja ska plugga. Puss


mysssssigt,


död bruuuuuudd

Chillar på i soffan,, myyys.

 Red Zoogin idag innan Socky,, han var duktig, lilla bebben :)


Sen red jag ut på vildhästen nmr 1. hehe, nej men Socky hade lite överskottsenergi idag men efter han fått dampa av sig vart han riktigt fin :)


väntarrrr

har vart nere i stallet nu på morgonen. Bytte täcken, tog ut hästarna samt mockade :)


nu väntar jag på segkorvarna från tierp..


See u later






Åh just de , glömt att säga att  tisdags fick vi till ökning i stallet!! En liten mini katt bäbis! Dör så gullig den är!! :') Ska försöka skaffa en bild på den så ni får se.


tjoho

Sitter och kollar världskuppen nu, ska strax sova då jag ska upp alldeles för tidigt imorgon..

Ska ner till stallet på morgonen och fixa klart där och vid tio ungefär kommer min faster och kusin och hämtar mig då vi ska till stan och köpa tyg till min klänning. Sen på eftermiddagen blire ridaaa :)

Puss godnatt


duti ponnyyyy

Tömkörde Socky igår, han var skit duktig verkligen :D Ända - var väl att jag var tvungen att springa så vidrigt snabbt för att han skulle få trava ordentligt, hehe min kondis ligger ppå topp jaa ;)

 Idag blir de tyvärr vila då snön vräker ner och jag inte vill att han ska bryta benen. Men ska åka ner nu och ta in honom och ta på massa gos täcken, han fryser nog nu min plupp. :( Hejdååå!!!



we sexi and we know it!


bla bla bla

Socky skötte sig riktigt fint idag! hehe orkar inte blogga, ska hoppa in i duschen nu sen blir de sängen, galet trött.

Goidnatt!



paddan ett och tvåååå


tjobaloba!

Värsta dagen på veckan över, skönt!

 Träningen igår gick kanon! Riktigt härlig ponny med fin teknik och bra inställning till att jobba, med lite mer rutin kommer han bli jätte duktig!

 Efter träningen var jag uppe hos Socky och borstade honom då jag inte hann innan. Han mådde bra och var pigg och glad :)

Nu ska  jag byta om innan ja åker ner till stallet, lite små hinder på banan står på schemat idag, hehehe har en känsla av att Socky kommer vara ganska tagg på att få hoppa lite igen ;)


söt plutt


God morgon!

Har sov morgon idag så chillar vid datan medan mina scones står i ugnen! Har egentligen inget att skriva men aja ni får ha en jätte bra dag alla b-läsare! :)


1 år och 7 månader med bästa Sockyn idag!


Godnatt!

Imorgon efter skolan ska jag skynda mig hem och byta om innan mormor ska skjutsa mig till stallet för kl 4 ska jag vara i stallet där jag tog hand om hästarna på lovet. Ska hoppträna deras D-ponny Burre, jätte roligt! anledningen är att Anna som äger honom skulle typ operera öronen och hade en tävling till helgen så hon ville att han skulle träna så då frågade de mig. 

Eftersom Socky inte gått något på banan sen han gjorde illa sig kändes det taskigt att åka och hoppträna imorgon så han får vila men ska dit innan 4 och fixa stallet samt pussa massa på honom! :)

 Han drog en repris från igår och gick så bra när jag red idag, älsklade djur!


 nu ska jag sova, godnatt! <3



Där är han, söt va? :) Lånade bilden från Annas blogg(bobvoff.blogg.se)


Nedräkningen har börjat..

Om exakt 8 veckor står jag i kryrka. Om exakt 8 veckor går jag ut grundkolan. HJÄLP! Fick iaf brev från REAL idag om att jag är prelemenärt intagen, jätte skönt!

 Var nyss nere hos syn gubben i tierp och gjorde en synundersökning så nu ska bara de papperna skickas in sen får jag ut och brumma bil, moahahhaha, håll i dig pappa säger jag.. ;)


Ska byta om nu innan jag åker ner till stallet, saknat Socky hela dagen idag, blir en uteritt i solen, härligt!

Puss



Tack för de fina komentarerna om mitt gnäll inlägg, tack tack tack! <3


Taggad?

Hehe käkar en fet bulle samtidigt som jag kollar Hockey , men med en bff som är besatt och en föredetta ägaren till ponnyns bror så lär man ju se hur detta slutar! ;)

 Heheh, Socky var iallafall äckligt fin idag! Bästa ponnyn! Galopperade lite i skogen och han kändes SÅ fräsch och pigg, lyckan är stor!

 När jag kom hem från stallet var jag ute och gick en sväng med min olydiga kanin, nu har ja nyss ätit middag och nu blire strax duschen :)


summer feelings!


kan.inte.rida

Jag har under en längre tid haft en riktig svacka i min egna ridning. Jag vet inte vad det varit men efter jag köpt Socky har jag liksom tappat min ridning.

Det har kommit en motgång och då istället för att fortsätta rida på och kämpa oss ur den har jag börjat hatta runt, kanske det funkar bättre om jag rider på detta vis? Om jag rider som denna tjej kommer Socky hoppa la på noll tid! till slut litade jag varken på min ridning eller mig själv.

 När jag hade Ladden tänkte jag aldrig på vad andra tyckte eller sa, då var det liksom, men hallå, vem bryr sig om det gick skit på den här träningen, nya tag liksom! Och det är så jag vill ha det, jag vill inte sitta och tänka att fy tusan vad de måste tycka jag rider dåligt och har förstört Socky.

Jag tror jag behöver gå utanför mig själv liksom, rida med känslan och inte med hjärnan. För om jag riden en ny häst, jag aldrig sett någon rida då känner jag att jag rider som förut. Som jag borde göra.

Så nu ska jag försöka koppla bort min hjärna och bara rida på min känsla. För jag vet att jag kan, och jag ska!


Sorry I let you down all the time


God morgon!

God morgon bloggi! :) Nu ska jag käka frulle och chilla lite innan jag rullar ner till stallet. Stallet ska fixas och socki ridas. Bättre väder idag tack och lov!


fick bli en galet gammal bild på mig och finaste Basun, saknar lilla nalle björnen. <3


Kvälls mys

städade mitt rum innan jag Cyklade ner och tog in hästarna för ett tag sedan så nu står de inne och käkar hö, Mysisarna! nu ska jag dyka ner i soffan med en film och inte göra något mer idag!


bild från en hoppträning förra året!




In your eyes I lost my place Could stay a while And I'm melting


go and try, you´ll never break me

Hej bloggläsaareee :)

Har vart nere i stallet hela förmiddagen och morgonen. Riktigt skit väder idag så hästarna stod inne och åt frukost när jag kom, Så gjorde i ordning Socky och red ut en sväng med mamma och josse som sällskap.

 Eftersom det snöade så fick de styltor så vi skrittade mest men travade även lite på en väg. Socky var jätte pigg idag och ville mest springa i full fart hela tiden, hahah gullen! Vi skulle trava över en mini pinne över en stig men ist för att trava sakta över den som jag planerat tyckte Socki de var mycket roligare och galoppera och hoppa 5 meter över den, hehe efter det hoppet lugnade han aldrig ner sig utan gick och taggade för mer pinnar, knäppisen! ;)

Sen när jag kom hem torkade jag han med hans över snygga rosa handduk så han inte skulle behöva vara blöt under täckena, putsade hans grejer, och sen mockade jag boxarna och fixade klar allt i stallet.


plutten


go kväll la bloggaaaa

Dagen har rullat ganska fint, chill lektioner i skolan och vi hade bad sista, mys!

 Efter skolan trampade jag ner till stallet. Fixade sockys box, hö , vatten och så innan jag tog in och borstade honom. Han var helt sval i benet idag trotts jag travade igår så han verkar vara helt bra nu!! 

sen åkte ja hem och käka mat innan ja åkte och såg, the battle ship. Kalas bra var den!

 Nu ska jag tvätta bort sminket och sen krypa ner i min sköna säng. Imorgon blir första dagen på allt för länge jag inte ställer någon klocka utan kan vakna när jag känner fört, hur skönt??

 Godnatt!


tjoho!

Travade på min pingla idag, kalas fin kändes han! Nu ska han få vila imorgon så kanske jag kan våga mig på en galopp på lördag, tjoho de går bra nu!! :D



hemsk dag

Började dagen med matte, sen hade vi idrott. UTOMHUS! svin kallt och ur jobbigt. sen var det biologi, sen fisk till lunch, sen dubbel timme bild, och som det inte var nog är de tråk väder och regnar idag igen,, heheheheh gnälligt.. ;)



 Ska strax ner till satllet och skritta min fina! Längar! :)



hahah go bild från i våras ;)


Go kväll på er

Idag skrittade jag Socky för första gången på ca 2 veckor. LYCKA!!! Dog lite :) Men longerade iaf honom innan och då var han inge halt så bestämde mig att skritta honom ist för gå och han kändes som han brukar!! :') Så hoppas allt är bra nu!

 Sen linimentade jag hans ben och fixa klart stallet och tog in resten av hästarna.



  Nu har ja duschat och kollat på 90210. ska plugga lite nu sen blire sängen!


still alive!

överlevde skolan, halleluhjaaa! Ska strax tagga ner till stallet, skit väder är de.. :( HATA regn!


läntar till man kan hoppa ute gör ja också..


död cheyyyyyy

Var uppe vid kvart över 5 imorse, fy faeeen. Fixade klart stallet hos hästarna för sista gången innan bilden rullade iväg till maddeeee!! Var hos henne vid halv 8.

Följde med henne till Tirk på deras Lokal/regionala ponny tävling som ja skulle åkt på:( Så fick bli häst skötare ist!!De gick iaf kalas för henne! Maggis var felfri båda och cmell vann Lcn och fick ett pet i lbn, Duktig tjej och ponnys! :)

Var hemma ungefär halv 5 så åkte dirr ner till stallet.
 Mockade boxarna och fixade klart stallet innan ja tog en promenad med min super staar! Sen borstade jag honom innan ja nattade min lilla bebis, tog på honom pyjamas och gav honom hans kvällsmat, mysigt värre!

Nu ska jag duscha innan ja ska dejta kudden. Skola imorgon och jag är lagom tagg..




Snodde en bild av Madde :) Nöjda efter lyckad dag!


nnananaananna

Godnatt <3

_dsc0312_151339585


bladajada

tjoh la blogga, allt bra?? Själv rullar de helt ok förutom att mina sms tagit slut, så därför ja inte svarat på sms. Bajs mamma vägrade fixa pengar till telen med..

Ska strax kolla PA sen blire stallet för att ta in hästarna för sista gången då ägarna kommer hem imorgon, skönt. :)


pga av bildbrist slänger ja in en bild på några riktiga puddingar!!!   FETT HETT!!


Frågestund!!!!

Pga bristande blogg ideer drar vi ist igång en frågestund. Fråga VAD ni vill!!!!!!!!


trött......

Hehe sitter här som ett ök, som alla andra mornar.. Ska trampa ner till stallet nu för att ta ut hästarna. Byee


kopia av mig..


Godnatt!

Ska duscha nu sen blire tv chill i soffan resten av kvällen. Godnatt fina människor! :)


taggad på sommaren jaaaa!!



loveee you!♥


dagen

Börja dagen med att gå upp alldeles för tidigt.. Var nere och tog ut hästarna och fixade klart allt i det stallet sen åkte jag till Tirk med Marinette.

Jag är med i en sattsning på klubben gör som heter Tirk talang, då vi får ett x antal träningar, föreläsningar och vi åker även till Strömsholm i sommar. Kanon kul! :)

Men pga Socky inte är helt 100 tog jag Marinette ist. Vi hoppade en typ lydnads bana som bestod utav en 5,5a, travbommar, galoppbomsserie, och en serie med tre räcken. Hon var jätte fin faktiskt och hoppade riktigt fint!


sötan

Sen när ja kom hem fixade jag klart henne och grejerna innan ja cyklade vidare till Socky. Fixade klart till honom i stallet innan jag gick en promenad och borstade honom. Han var pigg och glad och skrittade på i full fart!!


hjärtat <3


håååår

Fick en fråga förut om mitt hår är mitt eget eller om jag har löshår och det är alldeles äkta! :)


nya grejsssss



deo,torr schampoo och hårinpackning

en bh och Ny biki då min gamla är ful och för liten ((:


jodopax och arnika till min lilla filur



Hehe sen köpte ja även de nya stigbyglarna på ryttarstugan.. Var tvungen, galet snygga.. ;)


träffad....

Hhehe kände mig GANSKA träffad av dessa om vi säger så..








fullt upp!

Idag har jag haft fullt upp hela dagen!

Socky kändes jätte bra i benet och gick bättre än han gjort på länge så imrgon ska jag longera honom igen för att se hur han ser ut i höger varv och är han ren ska ja skritta en sväng!!

När vi kom hem från valbo åkte jag med Josse till Linda och kolla när hon tränade för henne, sen var vi hemma ungefär halv nio då tog jag in skötar hästarna innan vi åkte hem.

 Nu ska jag krypa ner i min varma säng med massa filtar. Jätte kallt ute och bara sitta och titta!

Godnatt <3


gulle, detta var typ den första bild jag tog på Socky! Älsklingen <3

Imorgon kommer bilder på grejerna jag köpte! :)


R.I.P

Idag togs Hero bort pga att han fått någon host/astma sjukdom.. Hero var en över gullig ponny jag red lite åt Linda innan han såldes.




Rest in peace lilla hjälten <3


god morgon!

tänkte dra lite snabbt vad som hände igår och händer idag! Igår longerade jag Socky för att se hur han gick och i vänster varv var han helt bra, haltade inget alls! Sen i höger gick han Lite lite ojömnt men var långt ifrån halt så förhoppningsvis hjälper sulan! Sen gick vi även en promenad i solen :) På eftermiddagen red jag Adrian aka Audi  åt Josse. Han var jätte duktig! :)

 Nu ska jag åka och ta ut hästarna. Socky vilar idag men ska dit och mocka och borsta honom, sen blire valbo för lite shoppninggg!! Puss


nu dör jag

är alldeles för trött för att leva! hehe, träningen gick iaf kalas. Lite små missar av mig men marinette hoppade jätte fint.

Nu ska jag sova, puss godnatt :)


haha gull minen <3


sliten

Känner mig lite sliten just nu.. ;)

Var uppe vid 6 och käkade frulle. Kvart i 7 trampade jag ner till stallet, tog ut harry, burre och sissi, fixade i stallet där, mockade och bytte vatten, fodra och så.

Sen åkte jag till stall nummer två, mockade till Marinette innan hovslagaren kom. Medan han skodde henne och Murre cyklade jag upp till Socky.

 Där mockade jag lite snabbt till honom innan jag gick med honom tillbaka till de andra stallet för att få honom skodd. Janne trodde han blivit öm av då han fick sin tapp sko påslagen så han la på en sula på hoven så nu får vi hoppas det blir bra!

 Sen efter lite prat där gick jag hem med Socky igen, borstade honom innan han fick gå ut i hagen. Då mockade jag boxarna som var kvar i stallet, körde ut vatten till hästarna, gav de lunch, tog ner halm, vägde hö. bytte vatten samt sopade.

Sen cyklade jag tilbaka ner till de andra stallet där jag mockade till Audi samt bytte deras vatten hinkar.

Sen cyklade jag hem.

Hehe så för att dra en sammanfattning utav min dag än så länge har jag bärt jävligt med vatten samt mockat 9 boxar.

Nu har jag käkat lunch och bytt till ett par snyggare ridbyxor och taggar just nu hoppträning med marinette ikväll! :)


sötan (:


svar

anonym om Spontan tripp till vendel!:
Hehe de var typ den bästa ideen du fått på länge! :D
Allt för seriöst hehe när var de seriöst? ;)
Nästa gång får du rida Speedy ;* <3

Sv, haha ja är ofta seriös. host ;) Hehehe aa :)

Spontan tripp till vendel!

Ja, låg å softa i solstolen när jag fick för mig att det var dags att besöka Agnes.. Sagt och gjort tvinga jag min kära mor att skjutsa mig till henne för att rida en sväng!

 Hehe, vi red iaf ut och efter tre omgångar i sten sax påse kom vi fram till att ja skulle rida de röda monstret aka Fino ;) Det var jätte roligt och inte alltför seriöst..

Nu har ja nyss tjockat massa tacos och ska nu åka ner till stallet för att ta in hästarna! Puss


Trög blogg..

Känns lite trögt här på bloggen.. så nu är frågan Vad vill NI läsa om?? Frågestund, gamla bilder, åsiktsinlägg?

SNÄLLA goingar, kom med förslag!!



mys killen i somras!


chillar för fullt!

Tog 1 paus i mitt städande för att chilla lite data med takida på högsta volym!

 Skrittade som sagt Socky idag och han var inte halt men kändes ändå inte helt 100 :( Men på tisdag kommer hovslagarN och skor om honom så hoppas de blir bra då!

Nej nu ska jag fortsätta jaga dammråttor  ;) Ikväll ska jag ner och ta in mina samt de andra hästarna ! :)


bli bra nu pluttis<3


RSS 2.0