blablablblallblball

damp rubrik (: Blir tyvärr dålig uppdatering idag då jag drar och umgås lite med mina kompiiisar :) Socky skoddes och reds imorse, fin var han som vanligt! Hejdå ha det så bra så hörs vi imorgon! Puss


Kär i dig pluttis....


(:

Sitter och försöker knåpa ihop ett lååångt inlägg men det lär ta ett tag ;) I det finns de även med vad jag och Socky hittade på idag.


Next stallet

Nu rullar jag ner till stallet. Ska fixa lite där samt hitta på något med ponnyn! Han får ju sko imorrn så då ska vi sätta igång igen! Men idag blir det förmodligen lite  jobb från marken :) Puss


Varför inte hoppa lite extra över hindret när det är så litet ? :)


Tips ?

Är faktiskt blogg sugen men har ingen fantasi alls! Vad vill ni läsa om ???


Dold talang..


Tävling!




Planer!

Har faktiskt 2 tävlingar nästa helg! Fredag, Regional Lb hemma med Socky :) och Lördag ska jag tävla............DRESSYR :O hehe Socky ska gå Lc:1 och Basun Lb:1 i frösåker.


Socky är faktisk dressyr häst ;)


Hejdåå!!

Nu rullar ja strax till Farfar. Deeeeerfööööör kommer uppdateringen inte va nå vidare men ni överlever nog :) pussaaar


dagen.

Idag har jag hunnit rida Ari med mamma. Han var jätte pigg och fin och galopperade först hela vägen hem! :)

Sen borstade jag min lilla prins Zoogin. Tvättade även svanse och gjorde honom allmänt fin!

Hehe passande bild va ? ;)
Sen borstade jag Socky, Tvätta hans svans med och gjorde även han lite extra snygg,  så nu går de ute och glänser i hagen!


pusss


Jag gör allt för dig.

Åh mitt underbaraste hjärta. Idag ledde jag ut socky till hagen utan grimma eller grimmskaft och han bara gick efter mig med huvudet i min rygg trotts att det var fullt med gräs runt honom. Det är helt sjukt hur underbar han är min finaste ponny..


Jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig


Presentation!

Här kommer en presentation om Ari, hästen jag ridit i två dagar nu!

Ari är en valack född 2006 efter Akribori, Nu är han ca 165 cm.

 Ari ägs utav Karin som även äger Ladden, min förra foderponny. Han är hur snäll och mysig som helst! Är lite efter i sin utbildning pga en liten skada som orskakade vila men nu är han nästan fullt igång, men inte utbildad så mycket. Tanken är att jag ska hjälpa Karin att rida honom lite när Elin(karins dotter) åker tillbaka till Malmö där hon pluggar. Ska även senare börja skutta lite med honom då han inte hoppat något alls.
 Ska bli jätte roligt att få rida honom och oerhört lärorikt!


en ap gammal bild men så ser han ut! Fin va ? :)


Hemma från stallet nu blir det stallet ;)

Hehe rubriken säger allt ;) Hemma från Caramell som var kanoners , nu blir det mat sen Ari :) Hovslagarn ändrade tiden så han kommer på söndag morgon ist. åhh... Men gjorde inte så jätte mycket då Socka ändå ska chilla lite den  här veckan :) Ska ner och borsta och pussa på honom efter Ari ikväll.


har jag sagt att du är bäst ?


Nu brummar ja iväg..

till norrby och Uffe. Josse jobbar dar så jag och mamma skulle åka dit en snabbis och titta lite på träningar :) Sen blire Caramell! Puss


Hemma igen

Kom nyss innanför dörren! Ari var jätte mysig att rida, berättar lite med om honom senare. Ska även rida honom imogon :) Socky får ny sko imorrn och Carmell ska trimmas. Socky ska få stå och skrittas resten av denna vecka då han gått hårt ganska länge nu. Tusse min<3 Nu blir det tv mys men först,, duschen!!




I mina ögon kommer du Alltid vara den största stjärnan av de alla!


Bloggar!

Dessa häst bloggar läser jag dagligen:

* TeamSL.se

* Isabellanilsson.devote.se

* Sjacobsson.blogg.se

* Nellieberntsson.blogg.se

* Johannagrant.se

* Isabellewinkvist.blogg.se

* elviraochklara.blogg.se

Dessa bloggar läser jag där huvudämnet är hästar. Sen läser jag massa av mina kompisars bloggar som har häst men de här är nog de mest hästiga. :) Anledningen till att jag läser flera av de här stora häst bloggarna är att jag tycker de är insirerande och lärorikt.


Hej!

Nu har jag var nere hos min kung :) Börja med att städa lite i stallet sen borstade jag honom och gick en kortis. Nu ska jag chilla lite sen äta och sen trampa ner till stallet igen! :D


finaste<3


god morgon!

Träningen igår gick bra! Var lite lydnad samt styrka och Socky hoppade riktigt fint! :) Han tappade även en framsko men det märktes inte så jag kunde träna klart men som tur e kmr hovslagaren på torsdag.
 Nu ska jag snart iväg och gå en liten promenad med honom och sen ikväll ska jag rida Ari :) Puss


amazing


Hiss!

Dagens hiss går till de underbara JW brallorna!


Själv har jag ett par bruna. Jag tycker de är ur snygga, hållbara och bekväma! Ligger runt 700 men absolut vart pengarna!


Paus!

Hemma från Caramell och vilar upp mig inför träningen ikväll ;) Han var fin , jobba lite i skritten men mest chiill då han kämpade på bra igår :)


God morgon!

Nu ska jag strax ner till caramell. Ska skritta han en sväng idag då han kämpade på så bra igår :) Socky ska hopptränas ikväll för Cissi!


haha blir så full i skratt av denna bild ,, bäst att hoppa hööögt ifall stocken attackerar!


Godnatt!

Nu blir det sängen. Socky var fin fin och pratade med Elin om lite intressanta saker men skriver då jag vet mer :) Puss godnatt på er! <3


2 die 4


snart stallet

Hej :) Var nere ganska tidigt imorse och trimmade Caramell lite. Han var helt sjukt fin!! Åh gull ponny de där! Mycket lösgörande och lite samling idag med ígen med öppnor och lite förvänd samt skänkel vikningar. 

Nu har jag käkat lunch och ska strax trampa ner till socky, Ska rida ut med Elin och Ari :)

Sen ikväll åker jag till tirk på fixarkväll inför de regional/nationella tävlingarna där om 2 helger.


en utav mina nya favvis bilder ;)


Tack!

Tack för alla fina komentarer som rullat in! Värmer verkligen<3 Nu ska jag rullar ner till min finaste snart. Blir en prommis idag så han får mysa lite och jag röra på fettet samtidigt , smart va ? ;) Puss!


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen, Var nere och red Caramell. Han var jätte fin :D Red ut och red mest lösgörande. Fick även jobba på lite i galoppen med massa tempo växlingar:) Imorgon tror jag han får gå dressyr på banan.



Fina C och M <3


Du är för underbar för att vara sann.


Denna vecka..

Har jag lite extra hästar att umgås med :) Ska rida Caramell Söndag-torsdag då Madde ska bort.


Sen ska Eve till Alma i norrland så jag ska även Köra Murre någon dag! ;)

Sen ska lenas familj bort(utom Elin) Men hon skulle jobba så ska titta till dom hästarna lite extra med :)


Byta gren ?

Allt jag har att säga att jag äger världens bästa ponny!!!

Var ju som sagt och hoppade terräng igår. Träningen var hos min fina kompis Irmeli och vi tränade för hennes grymma halv syster Cissi!

Började med att Cissi pratade lite om terräng hoppning och vad man ska tänka på och så eftersom många av oss var nybörjare ;) Sen fick vi rida fram i trav och galopp i deras gräs hage.

 Började sedan skutta över en liten stock några gånger och sen 2 grindar.



 Efter vi kännt på lite och hoppat de hindrena gick vi över till en annan hage där det fanns en bank , stock, en typ grav eller som ett hål i marken;) samt ett lite större stock hinder. Vi började med att rida på banken från båda håll och sen satt vi ihop det till en liten "bana".




Efter vi var klara med den hagen bytte vi till en annan och där hoppade vi upp och ned hopp, trappa, stock, samt en vagn med stockar på.




 Det var hur roligt som helst verkligen!!!!
Socky var helt klockren och hoppade helt felfritt genom hela träningen!! Han tvekade inte på något!
Nej det där var bland det roligaste jag gjort!

Cissi sa även att socky hade mycket kapacitet och rätt öga, inställning och galopp och att jag som ryttare också hade det!

Världens finaste<3

(Har mer bilder men de får ni senare;)


Bilder











Så galet vacker,<3

Komentera massaaaa nu!


Hej kompisar!

Jag har precis städat mitt rum. Duktig tjej ? Vart fint iaf ;)

 Var nere i stallet imorse och red min stjärna. Red ut med Elin och Eve och det gick ganska bra.... Haha nej men Ari och Socky var arga på varandra och sen när vi galoppera hem så la Socky i högsta växeln och lät som han höll på att spricka, frusta som en jädra elg så Ari tyckte han var jätte konstig ;)
 Hehe sen när vi sakta av frågade Eve(som körde sist) om jag hållit på att ramla av för det sett ut så,, hehe det ända jag försökte göra var att få hejd på min galopp häst ;) men han var söt som alltid.

Fixa sen klart Socky samt putsade och sen fota jag och Josse lite sen åkte jag hem.

Ska ner till stallet ikväll och ta in Socky då det ser ut att kunna bli regn och skönt för han att vila sig lite då han ska hoppa imorgon :)

Peace out!


Nåå, Vill ni se bilderna ???


Åh!!!!

Fick nyss världens finaste bilder av Linda Enarsson http://splach.blogg.se/ från en träning! Tack Linda!! Vill ni se alla ?


smakprov!


21-07-11

Vart nere i stallet nu och ridit prinsen min :) Han var pigg och fin,, red ut utan speciella krav och mest myste.


KUNG
Foto, frida larsson.


Bild

Till agneeeesss :)


Så galet snygga!!!!!


Så galet fin!



Foto,  
http://sofiaolssons.wordpress.com/


Svar!

pauline om Bad:
terränghoppning dör va roligt :D undra hur lillfegisen kommer reagera då! haha, jag har alltid velat prova hoppa terräng med han men tog aldrig tag i det då jag trodde han aldrig skulle våga hoppa nått, hahah men de gör han nog tuffingen <3 ser mycket fram att höra hur de gick! lycka till och pusssa han massor från mig!!

Sv, Haha ja vi får se om lill skrutten vågar hoppa något! Socky stackarn blir tvungen till att möta sin största skräck ;) Tack, det ska jag! Du får komma och hälsa på snart igen!

Bad

Idag var jag och badade sen nu på kvällen var jag nere i stallet och borstade på min fina. Vart inget skritta då Lena undrade om jag vela rida med henne imorgon så då fick han stå ida ist :)

 På fredag ska han joggas lös görande och sen lördag åker jag till Irmeli och hoppar terräng för första gången med Socka , Spännande!! Sen lördag blir det skritta, söndag dressyr, måndag jogga, tisdag hopp träning :) Sen ska han få gå lite lugnare i veckan efter det.

Nu ska jag sova tror ja ,,, Puss god natt bästa läsare!

Linda lovade även att mejla bilder från träningen , så håll ut, snart nya bilder!


Träningen

Tränade ju som sagt ikväll och min enda komentar om ponny e,, Kung!!! Han hoppade helt grymt idag och kämpade på trotts det var ganska krävande övningar. Helt otrolig e han.<3
Tränaren var bra men svårt att inte sitta och jämföra med Cissi.. Men vi får se hur det blir med tränare i höst, ska iaf träna för Cissi på tisdag så det Ska bli Awesome! :)
Imorrn åker jag och badar om vädret tillåter och sen ska ponny bäbiisen skrittas på kvällen.

God natt fina läsare! 


Tisdag

Dagen började med att jag trampade ner till kungen min vid 06.00. Tog ut honom samt mockade och fixade klart i stallet. Sen cyklade jag hem och la mig o glodde lite film med frukost.

 Nu har jag vart ute och cyklat med mamma som sprang(lat tjej orkade inte springa) Cyklade typ 9 km så nu gör min rumpaaa lite ont :) Nu ska jag duscha , äta sen ner till stallet och fixa inför träningen ikväll!

 heheeh lite mer tagg idag än igår ;)


 puss
(foto : http://fridaauu.devote.se/ )


Svar!

Smsa Låna   om Mot stallet!:
Grym design du har på din blogg. Har du gjort den själv? Riktigt snyggt i alla fall!

Sv,, Tack! Nej det är grymma Bella som gjort den! Ur duktig e hon :)

rubriker suger

Har vart nere och tagit in min vackra som ska sova inne då det är träning imorrn.
 Tagga ??
 Nja jag saknare Cissi träningarna och är lite små depp :( hoppas det iaf blir någon mer i sommar..
 Men ska prova träna för Cia i höst så får vi se hur det går..
 Fan börjar Seriöst grina när jag tänker på det.
 Åh jag vill inte mamma!!!!!!!!!!!!

Nej förlåt nu ska jag göra något med mitt liv. Puss


tränaren i mitt liv.


Blogg tips!

Tänkte tipsa om en blogg igen. Denna gång är det http://sjacobsson.blogg.se/ :)

Sandra rider för samma klubb som jag och rider helt otroligt bra och har fruktansvärt fina hästar! Helt klart värd blogg att läsa då detta är helt säker en utav våra nya svenska stjärnor!


Sandra och Mirantos :)


Hemma igen

I går drog jag och Socky på en sleep over hos Madde och Caramell!

 Hehe hade bajs roligt som alltid ;) Red ut en sväng idag och bytte så hon red socka och jag carmell. Det gick super duper det :) Glada ponnys och massa skratt!

 Nu ska jag snart ner och ta in djuret mitt som ska få sova inne inatt då det är träning imorgon :)

Pussaaaaaar


Det kommer lite bilder från määddddiiii senare :)


Nytt

Här kommer bilderna från det jag köpte igår,, lite små krams sisådär ;)


ridi byxooor

snoddar, borste och en oerhört tjusig mössa ;)

även lite grejer på rean till mig sj (:


Ge mig liteeeeee pengar ?

Spanat in ett schabrak jag tycker är enkelt men ändå snyggt och stilrent! Ser även ut att ha bra passform och ligga bra under sadeln. mamma kan du ta mig till närmaste bank taaaack ??? :)


God natt!

Nu ska jag tvätta bort sminket sen dyka ner i min underbart älskade säng!!! Imorgon ska socky få gå ett konditions pass i skogen om väder och vind tillåter :) Puss god natt! <3


Hemma hemma hemma!

Nu är jag hemma efter en liten semester tripp med min konstiga släkt här i huset :) Åkte igår och kom hem idag, skönt? JA! hehe.

 Masa iaf dressyr på mitt fina djur igår och det gick så galet konstigt förbannat bra!!!!!!!!!! Han är väl för underbar?! Jobbade iaf på en 8 i både skritt , trav och galopp. Red en ganska liten volt i galoppen och han gick kvar i världens bärigaste förvända galopp! Trotts att jag satt och trimmade lite byten i början. TAgga dressyr tävling fan :D

Hehe nu ska jag lugna mig. Idag ska han stå men måste upp och hälsa på honom en  snabbis ikväll då jag börjar få Socky abstinens efter inte ens en dag :O Heheehehehehhehehehhehehehe cp.

svängde även in på hööks en sväng och fick lite grejs med mig hem. Bild   kommer sen :)



kärlek


8 saker ni förmodligen inte visste om mig

1. Jag visade Zoogin i sundsvall på kvalitetsbedömingen för 4a åringar och han gick som bästa gångartsponny och till final men vi avstod den då det vart alltför långt att åka.

2. Det finns en person som jag tror har samma hjärna som mig och det är Madelene Törnblom. Hon förstår alltid mig och vad jag menar.

3. Jag har vart besatt av hästar hela mitt liv och satt på en häst första gången när jag bara var några månader.

4. Jag har ganska lätt att komma överens med folk men det är få som känner mig på riktigt.

5. Jag är Förbannat svår väckt på mogonen! Skulle kunna spränga en bomb bredvid mitt huvud utan att jag skulle vakna.

6. Jag är livrädd för ormar och dör nästan när jag ser en!

7. Tändläkare är men på min hat lista.

8. Min humor är ganska speciell. ;)




 
Artikeln i ridsport från sundsvall. Ser ni vilka det är på bilden ? :)


Dagen

Ska snart ner och gratta Ladden med massa äpplen och pussar ;)






Är så oerhört tacksam för tiden med dig<3
Sjukt vad med bilder jag har på detta djur ;)


Sen ikväll ska jag skritta skatten min<3

haha stor chillarn ,, bild från första ridturen! Socky<3


Grattis!

Idag fyller bästa Ladden 21 år!!! Grattis , älskar dig snutten<3


finfinfin


Mot sängen

Nu ska jag rulla upp till min underbara säng.
 Klockan ringer 06.30 imorgon då min fina fick gå in inatt då det ev skulle bli regn. Hehe fjoll mamma men va fan.
 
Hoppade lite idag och ponnyn va kung som vanligt (: Jobbade lite på båge samt en 5,5a och la ihop det til en bana. I början var vi båda lite deg men sen släppte det och han hoppa superis. Det låg på ca 105,110 när jag slutade. Han är allt bra fin min kille<3

  vi hörs imorgon , god natt på er :)


älskar diiig


God morgon!

Heeeeej bloggen :)

 Nu ska jag tydligen åka och bada då min alltför normala familj tycker att bara för de e sommar ska man bada fast vädret suger.

I förr går red jag hem hit med Socky, Josse och Basun! Haha var jätte roligt och vi hamnade i mormors trädgård och käkade bullar för fullt , Socky vart beroende och snodde mina kakor hela tiden :( haha gullhjärta<3

 Igår red jag en sväng barbacka och idag ska jag jogga en massa lösgörande då vi taggar träning imorrn :)

 Nej nu ska jag äta upp mina nudlar.

Pussar


haha skabb bild från digital kameran,, men bildbevis! Klickade faktiskt några fina bilder på´socky men dom får ni se sen ;)


För världen är du bara någon, men för någon är du hela världen.


Finaste stjärnan! <3


Blogg tips!

En blogg jag läst ett tag är , nicholaihollesen.blogg.se . Det är en blogg värd att läsa tycker jag då han har galet fin ponny , rider kanon samt skriver jätte mysigt :)



Fredag

Red ut på Socky imorse. Inte så krävande då han jobbade lite igår mest bara busa runt lite,, myckt fin och pigg trotts att han sovit ute :)

 Hoppade Maksime På stora ute banan uppe på tirk. Satan vilke ponny!! Hehe har aldrig hoppat henne tidigare men jätte rolig var hon att hoppa! :) Jobbade mest på att hålla rytmen fram till hindrena.

 Bloggtorka, vad vill ni läsa ?


Mot stallet!

Nu drar jag till stallet:) Maksime redan riden så ska jobba stjärn ponnyn lite lätt på banan och Basun ska hoppas. Puss!

First Lad

Jag skulle göra mycket för att bara få tillbaka en dag av våran tid. Jag kan ju träffa dig förtfarande , vilket jag är glad för men det kommer aldrig mer bli Johanna och Ladden.. Vissa dagar saknar jag den tiden någe sjukt , men det är ett avslutat kapitel som aldrig kommer tillbaka. Vi var klara med varandra även fasten jag aldrig trodde det skulle hända eller kännas så..




I mina ögon kommer du alltid vara en stjärna.


Ny dag, nya möjligheter!

Hehe poesi på hög nivå!! Dagens planer med hästarna är att Socky ska joggs lite lösgörande. Ev på banan men annars ut :) Sen lovade jag Elin att jobba lite markarbete/små hinder men Noblesse då hon hade fått saker ivägen. Klart man tackar ja till att få rida extra ;) Sen i veckan ska jag rida maksime torsdag-söndag och hoppa Basun på torsdag. :)  de blir naajs. Nu ska jag steka vidare,,,,,, Peace out!!




gammal bild på koven <33333


...

Har inte myckt motivation att blogga just nu som ni märker i mina ap tråkiga inlägg..

Men Denna vecka ska Socky få gå ganska chill och sen ridas normalt i helgen då det är träning på tisdag för ny tränare..
Åh vill verkligen inte byta tränare!!!!!! Men Cissi har blivit erbjuden ett bra jobb på Högbo och det ligger Mycket närmare än Tirk så förstår att hon valde det men det suger så jävla hårt!

 Det är inte det att jag inte tror att en annan tränare kan vara bra utan det är det att Cissi är världens bästa tränare och man provar många olika för att hitta den som passar en bäst och nu har jag gjort det och vill inte byta då!!
Hon är inte bara min tränare utan en sån stor inspiration och absolut en av mina förebilder. Hon är intresserad och possitiv och helt enkelt den perfekta tränaren.. Om jag någonsinn blir en del av så duktig som Cissi är , blir jag glad.

Har gjort många av mina prao veckor där och då inser man hur hårt hon verkligen jobbar. Har tränat för henne jätte länge och utvecklat så sjukt under den tiden.

 Nej nu ska jag sluta deppa men att bli tvungen att byta tränare är en av de sämsta saker som kunde hända nu.


En utav mina stora förebilder, lätt.


Resultat

Lördag: Lc , hade ett ner. Helt okej känsla så jag är nöjd :) Lb, Kom jätte nära på 2an så drog med den rev även 1 o 2 i kombinationen men han hoppade kung och den kändes bättre än lcn så nöjdare ;)

Söndag: Ld, Basun , fick 3 stopp gjorde omstart var felfri, kändes bra :) Lc, farlig mur på banan som han vägrade hoppa. Men kom över ett hinder innan jag gick ut så är nöjd då förut han börjat stanna har allt låst sig men nu hoppade han och utan den där muren skulle vi nog kommít runt.. Nöjd :) 

Lb socka, ÅÅÅÅHHHHHH Han hoppade som en jävla känguru!!!!!!! Var klockren fram till sista kombinationen och då kom vi fel, jag såg ett större avstånd och lättade socky stanna och slog nosen i hindret pch drog i backen jag for av. Men har aldrig ridit en sån bra runda på honom!! DEt var verkligen världes aha känsla! vart bara , men varför har jag inte ridit så här innan ? Nej det vart verkligen ett stort steg frammåt.

 Nu är jag mer taggad än någonsinn men är tyvärr ett uppehåll på 6 veckor nu då det inte finns någe tävlingar men ska ev starta någon dressyr :)



Det här kommer bli bra, det vet jag.


RSS 2.0