Godmorgon!

Förlåt för o befintlig uppdatering igår, men sitter typ inge vid datan nu när det är lov! Igår fick iaf Socky nya skor på morgonen så red ut en sväng på kvällen, han kändes kanon! Idag ska han få ut och galoppera ordentligt, flåsa på lite. Sen ikväll ska jag till en kompis och grilla, jag klagar inte ;)
 
 

Eve ska bara ladda in bilderna så kommer de!

Inga pengar, mycket lycka!

Hahha så känner jag ;) Fick med mig en ny tröja, jeans , trosor, topp och nagellack hem, inga häst saker, pris till mig!!!! Nej men de hade inte skydden inne , så sparade pengar ist tills de kommer :)
 
Vela ni ha bilder ? :)

Morgon pigg?

Uppe mongo tidigt imorse igen, duktig!!!! Filmen va iaf ap bra igår! :) Nu ska jag strax hoppa i duschen. Stallet är klart och jag tömkörde Socky i en hage idag. Jobbade honom på volt och han var bäst , som vanligt. Ska till valbo sen och shoppaaaa och ikväll blir de fira farfar, mys :)
 
 
hej jag vill tävla, hedå

Stallet klart, nu mot stranden!

Var nere och tog ut hästarna, mockade samt tömkörde Socky. Vela inte rida på han nu när han tappade skon men tömkörde längs vägen ist och hjälp så fin han var!!!!!!!! Han är verkligen sjuuuuuuuk rolig att tömköra, trampa på så fint, mitt hjärta! :)
 
Nu rullar bilen mot stranden för ännu en bad dag, underbara liv! Ikväll blir det bio med bästa kompisar, och jo, livet rullar :)
 
min älskade kille!

underbart väder!

Solen skiner och det är jätte varmt ute, så himla härligt!! Är typ inte inne så därför uppdateringen suger. Socky lyckades trampa av en bak sko igår, bläääää. Var nere i stallet imorse och tog ut hästarna, mockade, borstade på Socky och Marinette samt gjorde klart allt, sen har resten av dagen spenderats i solen på stranden, LOVE!!!  Ska ner ikväll och ta in de men nu blir det snart mat, puss!
 
 
favorit i repris, vackra ponny <3

ge mig!!!!!!!

Åh suttit och dregglat lite på hööks nya höst grejer. Dör så fina vissa grejer är!
Dessa två nya schabrak är ju bara för fina, jag är ett snällt barn mamma bara så du vet. Plockat i massa disk nu när ni vart borta!
 
 
Dessa skydd ska bli mina om så det är det sista jag gör! Haha har stått och kännt på de alldeles för många gånger inne på ryttar stuga och såg nu de kommit till hööks med. Det är ett tecken!

Tårarna bara rinner, snälla låt inte detta hända.

Pjuh

Full rulle hela dagen! Var nere och red och gjorde stallet imorse. SÅ fin var min prins, bästa :) Byggde även en ny hage av en del av en stor gräs hage så nu går han där och lever livet!
 
Sen var vi nere i tierp och handlade, sen har jag solat, så skönt! Blev lite brun iaf :) Nu på kvällen var vi bjudna på mat hos mormor så nu är jag tjock. jag och josse har nyss städat typ hela huset, kaos var det ;) Resten av kvällen spenderas hemma, lite soff mys men ska även ner och ta in hästarna :)
 
 
När Josse kom hem från tyskland fick jag även världens finaste schabrak, dööör så fin Socky kommer bli! :') Ska ta bild så fort jag kan och visa er!
 
 

Full fart!

Tjaaaaa bloggen!
 
Kom nyss hem från uppsala. Var inne och käka sushi med bästa Madde och Johanna, sjukt mysit :)
 
Annars har jag haft fullt upp idag. Trimmat ponnyn i en hage vid stallet. Han kändes faktiskt fin men underlaget sög apa. När jag travade av lyckades vi krascha ner på knäna.. Dock ramlade han inte helt och gjorde heller inte illa sig alls. Ända som hände var att fram lindorna vart leriga, tur det! Bebisen <3
 
Sen har jag fixat i stallet och tagit hand om djuren här hemma. Ska snart gå och sova tror jag, överdrivet trött men sörst blir det lite soff mys.
 
Imorgon ska jag upp och rida tidigt. Sen ska jag och Josse åka till tierp och köpa spån och maaat, kylskåpet ekar ;) Nej nu ska jag byta om , puss (:
 
Tääävlings sugen!!!

Full fart!

Tjaaaaa bloggen!
 
Kom nyss hem från uppsala. Var inne och käka sushi med bästa Madde och Johanna, sjukt mysit :)
 
Annars har jag haft fullt upp idag. Trimmat ponnyn i en hage vid stallet. Han kändes faktiskt fin men underlaget sög apa. När jag travade av lyckades vi krascha ner på knäna.. Dock ramlade han inte helt och gjorde heller inte illa sig alls. Ända som hände var att fram lindorna vart leriga, tur det! Bebisen <3
 
Sen har jag fixat i stallet och tagit hand om djuren här hemma. Ska snart gå och sova tror jag, överdrivet trött men sörst blir det lite soff mys.
 
Imorgon ska jag upp och rida tidigt. Sen ska jag och Josse åka till tierp och köpa spån och maaat, kylskåpet ekar ;) Nej nu ska jag byta om , puss (:
 
Tääävlings sugen!!!

Home alone!

Min kära familj åkte nyss iväg på semester, så hemma själv nu.men kommer josse hem i natt :) Ska byta om nu och sen trampa ner till hästarna. Socky och adrii ska ridas och stallet fixas :)
 

Godmorgon!

Go morgon bloggen! Allt bra? Själv känner jag mig nästan frisk ;) Idag ska jag rida Socky och Audi samt fixa stallet, slut på vilan börja jobba! haha hårda livet som ryttare ;) Nej men ska bli skönt att få komma ut och rida lite då jag inte gjorde det igår :)
 
bästa!

Blääääää

Skulle ju umgås lite med mina kära vänner igår men vid tio var jag tvungen att ringa mamma och hon fick komma och hämta mig i tierp. Spydde typ konstant från tio till tre ungefär.. Hur mys???  Jag <3 magsjuka :) Men jag har inte spytt nå mer och mår helt ok nu iaf, har käkat lite melon och druckit vatten ;) Så dagen kommer spenderas hemma i solen.
 
ska ner till stallet ikväll och mocka till Socky, gå en liten promenade med honom samt ta in hästanra. Vad gör man inte för sin bebis säg?
 
Finaste hjärtat :)

Hemma igen!

Hemma från folkärna nu, vart där och tävlat med bästa! :) Han var SÅ fin, hoppade endast en ld då det inte kännts helt hundra senaste tävlingarna. Men Socky var jätte fin hela dagen! På framridningen gick han sååå bra, haha mamma ba, är det dressyr tävling vi är på johanna? ;) Han fortsatte glänsa på framhoppningen och även på banan. Dock gjorde jag en ryttarmiss på 3an som gav oss 4 fel men annars var vi felfria! Hade så bra känsla och flyt genom hela banan, lätt en av de bättre rundor jag ridit på Socky! Jätte roligt var det! :)
 
Nu står han i hagen och äter massa gräs och känner sig nöjd, nuttisen <3 Har gjort klart allt i stallet och så, så nu ska jag ut och sola lite sen duscha och äta mat, ska bort ikväll så mamma tar in min prins :)
 
Underbaraste ponnyn på jorden!

Nana snaart!

Audi skötte sig kalas, mys hästen :) Efter packade jag och tvätta Socky lite för imorgon åker vi ut på äventyr igen, taggad! Nu ska jag duscha och skabba upp mig lite sen sova. puss hörs imorgon!
 
jag tycker om dig bebiiis :)

HEjSAAAN

Var nere och red Socky i morse med Elin och Ari, sååå duktig var han, vågade springa först hela tiden, stolt mamma :) Mockade även och putsade grejerna, nu ska jag ner igen och rida Audi, mocka lite mer, göra klart stallet, packa och natta hästanra :) Hörs sen, puss!
 
Syster och hennes stora älg som jag ska rida nu när hon åkt till tyskland :) Hemma på måndag kväll är hon :)

visste ni att..

* Jag hatar hoppa paralella oxrar? Tycker de är svåra och jobbiga att rida på, blir alltid mycket lättare om bak kanten är högre!
 
* Alla gånger jag ramlat av Socky har varit när jag hoppat, haha fail ;)
 
* jag läser MASSA bloggar varje dag.
 
* När jag ser en film vill jag bo i den världen, haha typ som efter jag sett björn bröder vill jag vara en björn och efter twilight vill ja gifta mig med en vampyr ;)
 
* Jag älskar läsa när folk gör såna här, typ roligaste som finns!
 

Dåliiig uppdatering...

Men har haft fullt upp :) Socky var kanon fin imorse! Efter jag vart nere i stallet var jag hos Maksime för sista gången, borsta och fixa stallet :) Nu ska jag chilla på lite sen ner till stallet och ta in hästarna :)
 
 
 
Jag har noll motivation eller ideer till bloggen just nu, så kom med förslag eller lev med tråk inlägg.. ;)
 
 
 
 

Fullt upp!

Fullt upp om dagarna, mys :) Socky mår kalas och lever livet i sitt nya stall! Både han och Ari var fina när jag red idag! Kvällen spenderades på Tirk, städade och gjorde fint inför de nationella tävlingarna som är snart :)
 
Var nere och tog in hästanra efter. Assåååååå åh dog lite så söt Socky var dåå, Vi hade släppt de i en stor gräs hage tidigare på dagen, Socky ensam och marinette och audi tillsammans bredvid. Så nu på kvällen skulle jag och josse ta in de och marinette och audi stod vid grinden men Socky syndes inte så då ropade jag på honom och då kom han galopperandes genom typ hela hagen, hur snabbt som helst, jag dör så gullig han är min lilla skatt! :')
 
love <3

God moegon!

Gårdagen var grym, jätte mysiiigt, Kom hem ca tjugo i elva.:) Hade sovmorgon idag så vaknade halv tio, så sköönt!
 
Ska byta om nu och åka ner till stallet, Socky och Ari ska ridas, stallet fixas och grejer putsas :) Sen ikväll ska jag förmodligen upp till klubben på städ kväll och sen ska jag mocka och fixa till Maksime. Hon vilar tills gustav kommer hem pga. skon. Så idag blir en hel dag md hästar, love it! ;)
 
älski hjärtat i vintras, så fin så jag dör!

Godmorgon!

Sitter här helt död och nyss käkat frukost. Ska trampa ner till stallet nu för att ta ut hästarna. Ska även mocka och gå en promenad Med Sockisen. Klockan nio rullar bilen till tierp för ett snabbt besök hos maksime och sen vidare mot uppsala. Ska åka båt med några kompisar så kommer inte hem sent ikväll. Josse skulle ta in hästarna ikväll så ska fixa klart allt till Socky nu :)
 
Kommer inte kunna uppdatera något mer idag, om jag inte orkar ikväll, men ha en jätte bra dag!! <3
 
älskade hjärta <3

Kaos...

Denna dag har bara vart jobbig..... Orkar inte ta allt men började med att jag och Josse försov oss, banan var gröt.se , transporten körde fast, hästarna attackerade varandra, Maksime tappade en framsko..
 
Red iaf bara första klassen då banan var tung och kladdig. Han var lite grisig men gjorde omstart och då hoppade han fint! Ett ner på ett räcke som vi kom för nära på men annars kändes det bra! Red även på det tre delade bettet ist för raka och det funkade kalas!
 
Sen har Socky även flyttat idag! Han har fått flytta till ett stall bara en liten bit från där han stått, så nu står han i samma stall som Audi och Marinette. Han ska stå där bara ett tag fram tills stallet bredvid får en stallplats ledig(vilket kommer ske inom någon/några månader). Därför orkar jag inte ta bilder och så men när han flyttat in i sitt nya riktiga hem blir det bildbomb :D
 
Det vart även lite kaos när vi skulle släppa ihop hästarna... Först gick det bra och allt var lugnt, sen tog Josse ut A för att rida en sväng och sen när vi släppte ut han igen typ attacerade han och Socky varandra :O Hur läskigt som helst.. Så jag fick fånga in Socky och ta honom till en annan hage. Haha han vart hur kaxig  som helst :O Min ganster ;) Han gjorde inte illa sig alls men Audi lyckades halka omkull på en sten så han skrapade upp ett sår på bakbenet. Så nu får Socky gå i en hage bredvid de andra och så får han gå med marinette ibland ist. Inte för han bryr sig, haha han gillar gå ensam ;)
 
Finis<3
 
Skulle ner och rida Maksime nu på kvällen men hon hade tappat en framsko, yeeah kompis det går bra nu!! Så borstade bara henne.
 
Ska ner och ta in Socky nu snart och natta honom i hans nya fina box :)
 
Puss

Jobbar på!

Red Maksime imorse, kanon fin var hon! Nu har jag skurat transporten och packat mina grejer och ska trampa ner till stallet. Ska börja med att stanna hos Laddis och ge honom lite födelsedags godis ;) Ska borsta honom med och göra honom fin, lill prinsen :)
 
Sen ska jag till Socky, ska mocka och packa allt samt jogga honom en sväng i skogen. Nej nu ska jag rulla vidare. Puss!
 

<3

Grattis på 22 års dagen min finaste ängel! <3
 
Love you once, love you still, always have always will.

Planen sprack...

Precis när jag skulle åka till stallet började det åska och regna och sen har det åskat HELA dagen, fy fan vad drygt. :/
Men har iaf varit nere hos Maksime och gjort klart i stallet där, hon fick vila pga vädret, hur tråkigt som helst men fick bli så. Usch hatar när mina planer förstörs.. ;)
 
Men nu tittar solen fram igen så nu tar jag min racer cykel och trampar ner till Sockyyy!
 
JAG VILL HA SOMMAR!

Fredag!

Godmorgon la bloggaaaa, är de bra? Jag ska strax trampa ner till mitt djur, men innan ska ja byta om. Får se vad jag gör idag, banan eller skogen, de visar sig, Maksime ska trimmas på banan ikväll iaf.
 
Puss vad vill ni läsa om???
 
åh han är så fin på denna bild <3

Skit film...

Vi hann se 45 min av filmen sen lagga typ bio grejen ihop, dör så dåligt ;) Så vi tog 20 över 10 b ussen hem igen, åh vela verkkligen se klart!!! :(
 
Nu ska jag krypa ner i min säng, helt galet trött efter att inte sovit i den på 2 nätter.. Imorgon ska hästarna ridas och stallet fixas, annars blir de lugnt, skönt :)
 
finaste på jorden <3

Mot stallet!

Igår var jag och josse nere hos unghästarna hos uffe och smörjde de med typ flug sak innan vi kvällsfodrade , åh det fanns en jätte jätte fin häst där, den var brun med bläs och tvp blå ögon, dog liite ;)
 
Sen imorse hjälpte jag henne ta ut hästarna och sen mockade jag tre boxar innan hon skjutsade mig till maksime. red ut och hon var kalas fin!
 
Nu ska jag trampa ner till stallet Socky vilar men ska mocka och pussa på honom, mysiii :) 
 
Sen ska jag hem och duscha innan bussen går, fullt upp idaaag (:
 
 
finaste

Fina vänner <3

Hemma igen, liite trött, liite skabbig men mycket glad, så fina vänner har jag :)
 
Nu ska jag byta om och borsta tänderna sen blir det stallet. Maksime står idag men ska packa in min stjärna och åka till uffes ridhus för lite hoppning, checka inför helgen :)
 
Sen ikväll åker jag tillbaka dit och sover då Josse bor där medan uffe och alla andra är i Falsterbo, Lite film mys :) Imorgon ska hästarna ridas på dagen sen på kvällen blir det bio med några sjukt saknade filurer!
 
live your dream

Godmorgon

Vakande nyss, usch sov uselt i natt, blää :(
 
Men nu ska jag käka frulle och byta om innan mamma kommer och hämtar mig, mot Maksime! Hon ska få ut och springa lite i skogen då jag red på banan igår, hon var lite över speedad men annars fin :)
 
Sen direkt när jag kommer hem ska jag ner till Sockis , även han ska få ut i skogen :)
 
Vid halv 6 kommer Agnes förbi och sen rullar bilen mot Karlholm för att fira en tjej som fyllt år, fullt upp idag!
 
Hahahaha så söta så, eller???? ;)

Hej :)

Socky var fin när jag red idag, nu ska jag strax äta sen till Maksime och trimma henne lite :)
 

Godnatt!

Var nere och tog in hästarna från regnet tidigare, nu har jag haft lite film mys och ska nana nu, sjuuukt trött. Imorgon ska stjärnan skrittas och maksime ridas (:
 
 
 
 
GODNATT <3

Hemma igen

Träningen med Socky gick helt ok. Red för uffe ist då andra tränaren blivit sjuk :( Men han kändes lite trött och han hade nog lite träningsvärk med.. Men han är så fin <3
 
Sen på vägen hem stannade jag och gjorde i ordning stallet hos Maksime, ska ta hant om henne nu ett tag ¨då Gustav åkt bort.
 
Sen när jag kom hem och tagit hand om Socky red jag ut på Ari, åh så roligt det var att rida han igen, underbar häst! :)
 
Nu blir det duschen, mögglig.se ;)

Godmmorgon!

Råkade försöva mig lite idag , hehe opps, men som tur var regnade det så Socky blev nog inte ledsen för att han fick lite sovmorgon ;) Nu ska jag käka frulle sen ner till stallet igen, ska mocka innan jag tar in Socky och fixar honom inför träningen, wäää tagga :D
 
Efter träningen ska jag förmodligen rida Ari, första gången på typ ett år så det ska bli spännande och roligt! :)
 
 
Fina hästar :)

god morgon!

Var nere och tog ut hästarna nyss, mockade även till Socky och fixade lite, nu ska jag duscha och fika sen blir det stan med syster, najjjs :) Sen när jag kommer hem ska ponnyn ridas och grejer putsas för imorgon åker jag iväg och tränar dressyr för ingen mindre än ERIC LETTE!!!
 
 
hoppnörden och hopp ponnyn goes dressyr fjantar ;) haha nej, på söndag är det hopptävling, tagga!!!

hemma igen

åkte med mamma till uffe direkt men hemma och ätit lunch nu, nu blir det chill innan jag styr cykeln ner till min favorit ponny, alla kategorier :)

Hemma igen

Var nere i stallet nu på kvällen, fixade klart i stallet borstade Socky samt gick en promenad innan jag tog in och nattade honom :) Imorgon ska jag till en kompis på förmiddagen sen när jag kommer hem blir det stallet :)
 
aww vad fluffig han var här på bilden :')
 
 

Lite vardags prat ;)

Var nere nyligen och tog på Socky hans flugis täcke, gav honom en morot samt mockade hans box :) Han sov inne ensam inatt då de andra var ute så Josse hade varit nere i morse innan hon åkte till jobbet och tagit ut honom åt mig ,taaack, men det vart med sol nu så ville han skulle ha sitt täcke så han inte blir biten.
 
Idag ska jag bara packa upp mina grejer från igår och chilla, kom hem typ halv 1 igår så känner mig lite sleten. Ska till stallet ikväll ist när det inte är så himla varmt och gå en promenad med min stjärna, det förtjänar han efter denna panik träning vi haft, haha ;) Åh jag så himla glad :D
 
bejjjb

Slut tjej

Är helt död idag, men är så fantastiskt nöjd med gårdagen! Socky var klockren hela dagen och det kunna inte varit bättre!!!
LB:1.  Red fram till första klassen och han kändes kanon, sen höll det sig helt ok in på banan, han vart lite spänd men annars kändes det bra, förutom att han snubblade på sig själv i galoppen i ena varvet så vi höll på att krascha, smart ponny , men nej jag var helk ok nöjd fram till jag såg procenten, då vart jag genast lite nöjdare, haha ;) Vi lyckades rida ihop 67.68 % vilket var det högsta vi någonsinn fått, i alla klasser! Vart så glad :D Dock var de flera jätte fina ponnys med men vi slutade 3a av två placerade! Fick även fyra 8 or i denna klass, vilket jag höll på att dö av då jag inte ridit på så höga poäng sedan jag tävlade Zoogin!
 
LA:1. Sen var det den fruktade LA debuten.. hahha. han var jätte fin på den framridningen med och väl inne på banan funkade allt!! Åh vilken känsla! Tappade lite i ryggningen och skänkelvikningarna då han vart lite lång men annars gick det så fantastiskt bra! Kändes till och med bättre denna klass, vi red ihop 62.63 % vilket var så sjukt mycket mer än jag väntat mig vi skulle få innan jag åkte. Här kom vi 3a(?) av 1 placerad, dööööööör.
 
När vi åkte dit sa jag till mamma i bilen att red jag över 55 i LB,n  och över 50 i LA,n skulle jag vara nöjd, genom att höra det kan ni ju förstå att jag var ganska glad över resultatet ;)
 
Jag är så oerhört stolt över min lilla kille, tänk att den tjocka lite pinniga ponny jag skumpade runt på för lite över 1 år sedan nu går LA dressyr på över 60 %, är detta en dröm så väck mig inte tack!
 
ALLT är möjligt, med hårt arbete och kärlek kan man lyckas med allt, vi ska visa de hjärtat, du och jag mot världen.

Tagggaaaaaaaaaad

Var nere i stallet vid kvart i 6 i morse och borstade socky, tog ut hästarna samt mockade och gjorde klart allt i stallet. Alla grejer packades igår så nu är det bara knoppa Sen är allt klart för att åka! Ska ner till stallet vid 3 då vi inte åker förens 5. Önska oss lycka till!!
 

Taggar!

Socky kändes fin och nu står han ny badad och fin i stallet med skinande ben, vi taggar! Ska upp tidigt imorgon och ta ut honom så han får gå ute och käka lite gräs då vi inte åker förens eftermiddagen :)
 
 
 
Godnatt!

Hemma!

Kom hem för ett tag sen och har nyss tjockat massa scones till frukost, back on track ;)
 
Idag ska allt packas, putsas, och fixas :) Socky ska tvättas, flätas och skabbas upp ;) Haha han är lite små risig just nu, typ flottig av allt flugspray, hovskägg och håriga öron , haha ;) Blir så när det inte är träningar, jag borstar honom noga varje dag men då orkar man inte riktigt med såna små saker, typ klippa manen och sånt , men idag är det dags att förvandla min skabbiga skogs ponny till en snygg tävling ponny ;)
 
Hemma skabbiga
 
tävlings fina
 
Lite skillnad kanske ;)

Jo men vi taggar!!!

Trimmade ju Socky på banan idag, så fin var han! Känns kanon inför onsdag :D
 
Wäääääääääää, typ så glad är jag :D
 

God morgon!

Nyss vaknat och kollat startlistorna inför onsdag,Första start rider jag 20.12 och andra start 21.16 haha kommer vara hemma typ halv 12 ;)
 
Idag ska Socky trimmas lite på banan sen ikväll åker jag och umgås lite med ett gäng galet saknade vänner!
 
Nu blir det frukost. Puss

Första ponnyn riden!

Riktigt stek väder ute idag, underbart :D
 
Maksime skötte sig fint , gullig ponny :) Ska käka lunch nu sen blir de chilla lite innan jag åker ner till kungen nummer 1!
 
Bild från förra sommaren

God morgon världen!

Idag ska två hästar motioneras och stallet fixas. Socky ska jag rida ut på idag igen, får se om ev gramanen får följa med så jag får lite ordning på odjuret, haha nej skoja ;) Sen ska jag även upp till tierp och rida Maksime, ska se om banan är ledig då blire lite trimm där (:
 
söt härtat :)

RSS 2.0