Love you


Godnatt!

Har vart full rulle hela dagen idag så nu längtar jag efter att få krypa ner i min säng. Socky skrittades imorse bara pga underlaget, usch hatar denna is :/ Sen näe jag kom hem åkte jag till gustav och firade 5 fina månader med honom, hjärtat mitt<3 Sen åkte jag direkt till mina kära kusiner och käka massa mat där, mys på hög nivå!
 
Glömde även säga att jag var i ridhuset och trimmade Socky för några dagar sedan och oj så fin han var! min stjärna<3 Joggade fram med gramanen och sen tog jag av den och trimmade jag honom lite och det kändes verkligen bäst!
 
 
ILY
 
 
Imorgon är det nyår och jag är mkt taggad! Har stallet på morgonen så ska upp då och mocka rida osv innan det blir hem och fixa innan det bär av mot vendel för partyyy! De som äger stallet ska ta kvällen och ta in hästarna lite tidigare så de inte är ute ifa de börjar smälla raketer och så., sen kollar de till de och fodrar igen senare på kvällen innan de släcker stallet.  Känns skönt att veta de kommer in tidigt och ordentligt, slipper jag oroa mig för min älskling<3
 
 
Nej nu ska jag sova och om vi inte hörs något imorgon önskar jag er alla gott nytt år och var rädd om varandra! Puss
 
 
 
 

De kmr ;)

Eve Vägra lägga in bildena från kameran men de kmr snart, imorgon blir det stallet på morgonen , ska ta ut hästarna, mocka å rida, puss sov gott ❤


Kass uppdatering..

Förlåt men har inte suttit nå vid datan nästan alls!

Men ska till stallet nu och gå en sväng med min superstar, men när jag kommer hem ska jag försöka lägga upp bilder på mina julklappar, puss :) ❤


Godmorgon!

Just pussat min gos unge hejdå och nu ska jag dra på mig stallkläderna och åka ner till min finaste! Idag ska han få jobba på lite ute i skogen då han var som en bomb igår, taggaaaad ;) Sen ska stallet fixas och hö lastas ur :)
 
Puss! (bilder kmr  på julisarna ;)
 
hahaahha dör på Sockys min, såååååå charmig ;)

Såååååå snyggaaaaa!!!

Socky inviger sina nya jw skydd som han fick av tomten , passa såååå bra och de är ju för snygga!!!!

Tack bästa mamma å pappa! ❤


God jul!

God jul på er alla fina bloggläsare!! <3
 
 
Jag spenderade morgonen och förmiddagen i stallet hos världens finaste ponny, sååååå mysigt! Fixa stallet, matade ponnyn med massa godis och skrittade en sävng barbacka, han var så duktig :) 
 
Sen åkte jag hem och duschade innan min fina favvo kom förbi , fick värkdens gulligaste halsband av han, go hjärtat! <3 Fick även godis och presentkort :) Sen övningskörde ja till tierp innan jag gick till mormor och morfar och kolla kalle, myyyys :) Åh fick massa fina saker jag önskat mig ikväll, såååå glad :') 
 
Nu ska jag julmysa lite till sen krypa ner i min säng. 
 
Vi hörs imorgon finaste ni, då blir det ev lite bilder på mina julklappar och uppdatering, puss go natt! 

Plattat rosetter

Idag när jag städade plattade jag mina rostter med plattången, super fint! :)


Mot stallet!

Sov hos min favorit inatt så kom hem vid halv 12 ungefär och nu har jag nyss käkat lite lurre. Ska byta om nu och tagga ner till stallet. Stallet ska fixas, ponnyn mysas med och utrustning putsas, åh vad jag älskar stall häng! Sen när jag kmr hem MÅSTE jag ta tag i att städa mitt rum, aldrig vart sådant kaos där, hehe men nu ska de bli jufint :)
 
Ha det så bra fina bloggläsare hörs sen! puss
 
Åh vad jag saknar dig min fina vän, men du har det bra nu iaf. <3
 
 
 

LOOOOOOOOOOOOOOOV

Åh har äntligen fått jullov, så himlans skönt! Hade världens mys dag i skolan, Hanna kom även och hälsa på, så himla roligt att få träffa henne igen, saknar henne i skolan!
 
Nu har jag nyss kommit hem och käkat lite lunch och ska snart till stallet :) Socky vilar ju men ska mocka och göra stallet. Sen ska jag borsta och mys pysa med honom lite :) 
 
min fina <3

Käääääääääääääääär

Åh detta träns är tränset i mina drömmar, det är bara fööööör snyggt!!!!!!!
 
 
 
Det är ett träns från PS of sweden , jump of revolution. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ fint :D  Socky vill ha det i julkapp , dock svider det LITE i min plånbok...  Men kolla så fint tomten!

 


Kvälls mys hos finaste ponnyn!❤


@skolan!

Har engelska nu, alla inlämningar klara så sitter bara och väntar på att att ha betyg praaaaat.
 
Idag ska Socky promeneras men innan ska jag in och hälsa på Gustav en timme innan jag åker hem från tierp :) Socky ska få skrittas för hand idag och imorgon sen står han fredag lördag söndag sen skrittar jag honom på måndag igen , mys pys :) I helgen ska jag putsa och göra rent alla grejer ordentligt samt försöka få mamma tvätta lite täcken och sånt, blir så himla stressigt med allt sånt på vardagarna , då hinner jag bara putsa av grejerna snabbt så nu i helgen ska allt göras ordentligt och fint :) Socky ska även få en spa helg med massa borstning och mys, han har vart så duktig så det förtjänar han :')
 
hihi min älskade korv <3

Årets sista hoppträning!

Just vart på årets sista hoppträning, vart som enligt tradition barbacka träning, tjoho ;) Började med en övning som innehöll bommar och hoppning på volt samt lite tempoväxlingar, sen hoppade vi en 5,5a med ett räcke 5 galoppsprång efter, 120cm lyckades jag och min superstar kravla oss över haha, kaos ;) Han var så duktig , min fina <3
 
Nu resten av denna vecka ska socky bara få promenera och vila och sen nästa tisdag ska jag börja rida ordetnligt igen, han har gått så hårt nu hela hösten så då får han en liten mini vila nu, skönt för bubben :) Hopptränade nutte idag i skolan med, han var mkt duktig :) Nej nu ska jag duscha och krypa ner i sängen, bara tre dagar kvar i skolan , KÄMPA!
 
Söten <3

Väntar väntar väntar

Sitter och  väntar i skolan på tåget nu, fick sluta en timme tidigare idag, sååå skönt! Var nere i stallet imorse och mocka och nu när ja kmr till tierp ska ja virran runt lite med min kära kompis sen ta bussen hem för att trimma ponnnyn lite inför hoppträningen imorgon, sista för året :) Annars då, exakt en vecka till jul och jag har alla mina julkappar köpa, nu kämpar ja det sista som är kvar av skolan och jag läääängtar sååååå till jullovet! 
 
min fina <3

Du kommer alltid vara den Finaste på jorden för mig ❤


underbarste ponnyn på jorden!!

 
 
Socky var såååååååå fin på träningen igår, har nog aldrig gått så bra, lyckan är stor, Han levererade även en grym dressyr träning i måndags, min finaste finaste ponny :') Idag gick vi en mys promenad och imorgon vilar han, fixar jag stallet på morgonen innan skolan för efter  kommer gustav , mys dag!  
 
GOdnatt! <3
 
Älskling!

Underbar helg!

Åh har haft världens mys helg! Bara tagit det lugnt med världens finaste ponny, pojkvän och la familja, wiooo :)
Kom nyss hem från mormor och morfar, var där och firade morfar som fylld år i fredags, nu ska jag byta om och krypa ner i min säng, jätte trött och imorgon är de ny vecka igen, dressyrträning står på schemat!  två veckor kvar till jul och lov och jaaaa, mitt liv är heeeelt ok just nu! :')
 
Sov gott alla fina <3
Åh bild från idag när jag och sockis var ute och trimmade i solskenet, var is kallt men gick så himlans bra, min underbaraste finaste ponny :') ! <3

Countezz

Bild på nya Donnan i stallet , gullig va?:)


.


I skolan!

Sitter i skolan nu, bara två timmar kvar sen får jag ta tåget hem , ska bli såå skönt! Igår var jag hemma för mådde sämst plus att alla tåg var inställda pga snö kaos..
 
Men i tisdags hade vi iaf ridning i skolan, åh red en så underbar häst, samma som förra veckan, rikitigt riktigt kul var det! Fina xamir! Sen kom jag hem och taggade om inför hoppträning med bästa och det gick sååååååååå himlans bra! så sjukt nöjd :')
 
Nu ska jag jobba vidare, när jag kommer hem ska socky skos sen ut och trimmas i skogen :)
 
sötaaa

På väg hem!

Sitter på tåget på väg hem nu, usch mår Inge bra alls :( är döds trött för hann typ bara sova 3 timmar inatt sen håller jag på bli jätte förkyld, och på det är de 20 minus ute, usch tur jag ska hem till min älskade ponny!

Blir ingen dressyr träning idag då mamma och josse ska träna ist för har ett berg av plugg så ska rida ut och trimma lite hemma ist. Idag kom även en ny häst till stallet så det ska bli jätte spännande att se vad socky tycker om henne!:) ett fux sto var de, jummi!

Nu ska jag plugga lite inför provet imorgon för att fördriva tiden, puss

Åh en underbar bild på mig josse basun och socky, dream team var de!


Jag älskar dig❤


Mot Globen!

Mot Globen för andra gången nu dååå, fixade stallet imorse så nu blir de chilla på globus hela dan!!!! :)

Min fina<3


RSS 2.0