Utvärdering

Tänkte skriva lite nogrannare om träningen igår.
 
Vi började med att rida fram och rulla lite på några små stockar, för att få in rytm och positionen över hindrena.
 
Sen hoppade vi två stockar i följd, en vanlig och sen en ganska smal lite tittigare. Sen hoppade vi upp och ner för banken åt båda håll, vi hoppade även en liten grav samtidigt. Efter det hoppade vi en liten slinga igen med ett lite större stock hinder och sen skulle man rida över baknen.
 
Efter det red vi genom vatten hindret, vilket tog lite tid, hehe ;) De flesta av ponnysarna vägrade först med sen gick alla i!! Socky tyckte det var lite läskigt i början men efter lite övertalning skuttade han i , modig eller vad??
Hehe sen skulle vi galoppera ner i den och hoppa ur som i en stutts, haha då försökte Socky hoppa HELA i ett hopp, han lyckades nästan , knäppisen ;) Men andra gången vart det rätt.
 
Sen avslutade vi med att rida en liten "bana" igen. Först banken, sen stock högen, sen en vagn med stockar på och sen avsluta med vattnet. Socky tittade på vagnen en gång men sen hoppade han den extra högt så han inte skulle bli attackerad ;)
 
Annars hoppade han alla hinder helt felfritt! Det är helt otroligt hur min skogs rädda lilla tönt förvandlas när han kommer ut i terrängen, blir värsta tigern!
 
duktig flodponny och glad ryttare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0