Kaos...

Denna dag har bara vart jobbig..... Orkar inte ta allt men började med att jag och Josse försov oss, banan var gröt.se , transporten körde fast, hästarna attackerade varandra, Maksime tappade en framsko..
 
Red iaf bara första klassen då banan var tung och kladdig. Han var lite grisig men gjorde omstart och då hoppade han fint! Ett ner på ett räcke som vi kom för nära på men annars kändes det bra! Red även på det tre delade bettet ist för raka och det funkade kalas!
 
Sen har Socky även flyttat idag! Han har fått flytta till ett stall bara en liten bit från där han stått, så nu står han i samma stall som Audi och Marinette. Han ska stå där bara ett tag fram tills stallet bredvid får en stallplats ledig(vilket kommer ske inom någon/några månader). Därför orkar jag inte ta bilder och så men när han flyttat in i sitt nya riktiga hem blir det bildbomb :D
 
Det vart även lite kaos när vi skulle släppa ihop hästarna... Först gick det bra och allt var lugnt, sen tog Josse ut A för att rida en sväng och sen när vi släppte ut han igen typ attacerade han och Socky varandra :O Hur läskigt som helst.. Så jag fick fånga in Socky och ta honom till en annan hage. Haha han vart hur kaxig  som helst :O Min ganster ;) Han gjorde inte illa sig alls men Audi lyckades halka omkull på en sten så han skrapade upp ett sår på bakbenet. Så nu får Socky gå i en hage bredvid de andra och så får han gå med marinette ibland ist. Inte för han bryr sig, haha han gillar gå ensam ;)
 
Finis<3
 
Skulle ner och rida Maksime nu på kvällen men hon hade tappat en framsko, yeeah kompis det går bra nu!! Så borstade bara henne.
 
Ska ner och ta in Socky nu snart och natta honom i hans nya fina box :)
 
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0